Koulutus ja seminaarit

Infotilaisuus e-kirjaston työryhmistä 

Seurattavissa verkossa

Ti 5.9. klo 9–9.30 
Infotilaisuus e-kirjaston työryhmistä 

Kuntien yhteinen e-kirjasto aloittaa 1.1.2024 osana Kansalliskirjastoa. Tässä infotilaisuudessa kerrotaan, millaisia työryhmiä yhteistä e-kirjastoa varten perustetaan ja kuinka niihin ilmoittaudutaan mukaan. 

Infotilaisuus on tarkoitettu kaikille e-aineistojen ja niiden käyttöliittymien parissa työtä tekeville, kuten aineiston valitsijoille, asiakkaita opastaville ja käyttökoulutusta suunnitteleville, viestinnästä vastaaville, pääkäyttäjille jne. Myös esihenkilöt ja kirjastotoimenjohtajat ovat tervetulleita! Infotilaisuuden pitää e-kirjastohankkeen projektiasiantuntija Seija Laitinen-Kuisma. 

Infotilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Laita tapahtuma kalenteriisi ja ota tästä talteen Teams-linkki, jolla voit liittyä mukaan

Samansisältöinen infotilaisuus järjestetään myös ke 23.8. klo 13–13.30. Elokuun infotilaisuus tallennetaan ja linkin tallenteeseen saa pyytämällä sähköpostilla marjo.haatainen@hel.fi

Infotilaisuuden jälkeen ti 5.9. klo 9.30–11 järjestetään työpaja e-kirjastotyötä tekeville. Katso työpajan lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet tämän linkin takaa.

Sijainti
Teams
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
E-kirjastohanke
Yhteyshenkilö
Seija Laitinen-Kuisma