Tilaa sähköpostiin, seuraa syötteitä ja somea

RSS | Facebook | Twitter

Tilaus sähköpostiin

Kirjastot.fi:n uutisia ja tiedotteita voi tilata sähköpostiin kirjautumalla sivustolle. Kirjautumistunnukset luodaan ensimmäisen käynnin yhteydessä. Sähköpostiin voi tilata:

  • Kirjastoalan uutisia: Ajankohtaista kehittämistyöstä, Ajankohtaista kirjastoautoissa, Ajankohtaista musiikissa, Uutiset
  • Aktuellt i biblioteksbranschen
  • Ammattikalenteri: Avoimia työpaikkoja, Haen työpaikkaa, Koulutus ja seminaarit, Kirjastojen tapahtumat, Työvälineet ja valtakunnalliset ilmoitukset
  • Fackkalender: Lediga jobb, Sök jobb, Kurser och utbildning, Aktuella evenemang
  • Keskustelufoorumit: HelMet-kirjastot, Kirjastoautot, Kirjasto-kaapeli, Luumu, Musa-HelMet, Musiikkikirjastot, Pienkustantajien uutisia

Tilaukset voit tehdä kirjautuneena, tilauslomakkeeseen pääset tästä.

Automaattista sisältöä RSS-syötteinä

Kirjastot.fi:n sisältöä on tilattavissa xml-muodossa RSS-palveluna. Voit seurata RSS-syötteitä esim. selaimen Live-kirjamerkin, selaimen RSS-laajennuksen tai erillisen RSS-lukijan avulla.

Voit myös sijoittaa RSS-syötteitä omille sivuillesi. Tällöin on mainittava, että kyseessä on Kirjastot.fi:n sisältöä. Sisällön kaupallinen hyödyntäminen ei ole sallittua ilman lupaa.

Uutistiedotteet

Ammattikalenteri

Fackkalendern

Fono.fi

Keskustelut

Kirjastoalan keskiössä

Kirjastoalan lehtiseuranta

Kirjastokaista.fi

Kirjasampo.fi

Boksampo.fi

Kysy kirjastonhoitajalta

Fråga bibliotekarien

Makupalat.fi

Länkbiblioteket

Musiikkikirjastot.fi

Sähköiset sisällöt yleisiin kirjastoihin

Upokkeet

Kirjastot.fi:n tuottaa sisällöistä upokkeita, joita voi liittää omille sivuilleen. Kirjastot.fi-upokkeissa on automaattisesti päivittyvää sisältöä Kirjastokaistan, Kirjasammon, Kysy kirjastonhoitajalta -palvelun, Makupalat.fi:n sekä Musiikkikirjastot.fi:n sisällöistä. Skriptit löytyvät materiaalipankista.

Oman kirjaston aukioloajat, palvelut ja lyhyen kuvauksen saa upokkeena Kirjastohakemistosta. Upoketyökalu löytyy Kirjastohakemiston sivulta.

Teemasivut Finnassa

Kirjastot.fi-palvelut Facebookissa

Kirjastot.fi-palvelut Twitterissä