Kirjastot.fi-tunnukset

Kirjastot.fi-tunnus

Kirjastot.fi-tunnuksen saat rekisteröitymällä palveluun, https://www.kirjastot.fi/user/register.

Tunnusten avulla voit tilata postia Kirjastot.fi:n uutisista, koulutus- ja työpaikkailmoituksista sekä muusta ajankohtaisesta. Kun hankit tunnukset, näet tilausmahdollisuudet kun kirjaudut palveluun. Samat tunnukset toimivat myös Biblioteken.fi:n sisältöjen tilaamisessa.

Kysy kirjastonhoitajalta -vastaajatunnukset

Kysy kirjastonhoitajalta -palvelun vastaajaoikeudet lisätään Kirjastot.fi-tunnukseesi toimituksessa, toimitus@kirjastot.fi. Jos sinulla ei ole ennestään Kirjastot.fi-tunnusta, kun aloitat vastaajana, tunnus luodaan toimituksessa.

Tunnuksella pääset vastaamaan kysymyksiin ylläpidossa, muokkaamaan vastauksia ja keskustelemaan Kysy kirjastonhoitajalta -palvelusta. Voit myös tilata ilmoituksen saapuneista kysymyksistä sähköpostiisi. 

Kirjastohakemisto, Makupalat.fi, Yleisten kirjastojen tilastot

Kirjastohakemiston (Kirkanta), Makupalat.fi:n ja Yleisten kirjastojen tilastojen ylläpitoon saat tunnuksen toimituksesta, toimitus@kirjastot.fi. Kirjastohakemiston ja Makupalat.fi:n ohjeet saa toimituksesta. Tilastojen kirjaamiseen tunnukset saa toimitus@kirjastot.fi postin kautta, tilastojen täydentämisessä neuvovat Aluehallintovirastot.

Kirjasampo.fi

Kirjasammon käyttäjäksi voit rekisteröityä itse: https://www.kirjasampo.fi/fi/user/register. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit luoda Kirjasammossa omia kirjahyllyjä ja kommentoida teoksia. Jos olet kiinnostunut tekemään palveluun laajempia kokonaisuuksia, ota yhteyttä toimitukseen: kirjasampo@kirjastot.fi.