Kirjastot.fi-tunnukset

1. Kirjastot.fi-tunnus

Kirjastot.fi-tunnuksen saat rekisteröitymällä palveluun, https://www.kirjastot.fi/user/register.

Voit tilata tunnuksella sähköposti-ilmoitukset seuraavista palveluista:

Kirjastoalan uutisia: Ajankohtaista kehittämistyöstä, Ajankohtaista kirjastoautoissa, Ajankohtaista musiikissa, Uutiset
Aktuellt i biblioteksbranschen
Ammattikalenteri: Avoimia työpaikkoja, Haen työpaikkaa, Koulutus ja seminaarit, Kirjastojen tapahtumat, Työvälineet ja valtakunnalliset ilmoitukset
Fackkalender: Lediga jobb, Sök jobb, Kurser och utbildning, Aktuella evenemang
Keskustelufoorumit: HelMet-kirjastot, Kirjastoautot, Kirjasto-kaapeli, Luumu, Musa-HelMet, Musiikkikirjastot, Pienkustantajien uutisia

2. Kysy kirjastonhoitajalta -vastaajat

Kysy kirjastonhoitajalta -palvelun vastaajaoikeudet lisätään Kirjastot.fi-tunnukseesi toimituksessa, toimitus@kirjastot.fi. Jos sinulla ei ole ennestään Kirjastot.fi-tunnusta, kun aloitat vastaajana, tunnus luodaan toimituksessa.

Tunnuksella pääset vastaamaan kysymyksiin ylläpidossa, muokkaamaan vastauksia ja keskustelemaan Kysy kirjastonhoitajalta -palvelusta. Voit myös tilata ilmoituksen saapuneista kysymyksistä sähköpostiisi. 

3. Kirjastohakemisto, Makupalat.fi, Yleisten kirjastojen tilastot

Kirjastohakemiston (Kirkanta), Makupalat.fi:n ja Yleisten kirjastojen tilastojen ylläpitoon saat tunnuksen toimituksesta, toimitus@kirjastot.fi. Kirjastohakemiston ja Makupalat.fi:n ohjeet saa toimituksesta, tilastojen täydentämisessä neuvovat Aluehallintovirastot.

4. Kirjasampo

Kirjasammon käyttäjäksi voit rekisteröityä itse: https://www.kirjasampo.fi/fi/user/register. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit luoda Kirjasammossa omia kirjahyllyjä ja kommentoida teoksia. Jos olet kiinnostunut tekemään palveluun laajempia kokonaisuuksia, ota yhteyttä toimitukseen: kirjasampo@kirjastot.fi.