Uutiskirjeet

Kirjallisuuskirje

Kirjasammon ja Kirjastokaistan kirjallisuuskirje on kaikille kirjallisuuden ystäville omistettu uutiskirje. Kerran kuussa lähetettävä kirjallisuuskirje tarjoaa lukuvinkkejä ja tietoa kirjallisuudesta artikkeleina ja videoina sekä vastauksia kirjallisuus-aiheisiin kysymyksiin!

Kirjallisuuskirjeen sisällöistä vastaavat Kirjasampo, Kirjastokaista, Sivupiiri ja Kysy kirjastonhoitajalta.

Tiedonhaun uutiskirje

Kirjastoissa tiedonhakutaidot ja -lähteiden arviointi kuuluvat perusammattitaitoon. Tiedonhaun uutiskirje pyrkii erityisesti auttamaan uusien tiedonlähteiden seuraamista ja hyvien tiedonlähteiden tunnistamisessa sekä tiedonhaun ammattilaisia että muita luotettavia lähteitä kaipaavia.

Vinkit on koottu Makupalat.fi:n aineistoista, Kysy kirjastonhoitajalta -palvelusta ja muiden tiedonlähteiden piiristä. Kirje lähetetään kerran kuussa ja numerot kootaan arkistoon, josta ne ovat myöhemminkin luettavissa pdf-muodossa.

Uutiskirje on osa Kirjastot.fi:n tiedonhaun kokonaisuutta.