Koulutus ja seminaarit

Tekijänoikeusinfo

Seurattavissa verkossa

Tekijänoikeudet puhuttavat ja aiheuttavat usein päänvaivaa kirjastoissa. Nyt on mahdollisuus kysyä mieltä askarruttavista aiheista. AKE Porvoon järjestämässä tekijänoikeusinfossa puhutaan satutuokioista paikan päällä kirjastossa sekä kirjallisuuden ja kuvituksen käytöstä kirjastojen digitaalisissa kanavissa. Samansisältöinen tilaisuus pidettiin Lahden ja Vaasan kehittämistehtävää hoitavien kirjastojen järjestämänä 23.2.2023.

Aluksi kuulemme Mervi Heikkilän esityksen satutuokioista läsnä olevalle yleisölle.

Tauon jälkeen Johanna Selkee kertoo Kuntaliiton ja tekijänoikeusjärjestöjen Kopioston ja Sanaston laatimasta suositussopimuksesta kirjallisuuden ja kuvituksen käytöstä kirjastojen digitaalisissa kanavissa. Kuntaliiton yleiskirjeen pääset lukemaan tästä linkistä.

 

Ohjelma

13.00 — 13.05 Tervetuloa!

13.05 — 13.55 Satutuokiot läsnä olevalle yleisölle / kehityspäällikkö Mervi Heikkilä, Seinäjoen ERTE (lasten ja nuorten lukemisen edistämisen erityistehtävä)

13.55 — 14.00 Jaloittelutauko

14.00 — 15.00 Sopimus kirjallisuuden ja kuvituksen käytöstä kirjastojen digitaalisissa kanavissa / erityisasiantuntija Johanna Selkee, Suomen Kuntaliitto ry

Molempien esitysten yhteyteen on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Kysymyksiä voi laittaa tulemaan myös ennakkoon ilmoittautumislomakkeen kautta.

 

Tuleeko tallenne?

Infoa ei tallenneta.

 

Kohderyhmä ja ilmoittautuminen

Info on suunnattu ensisijaisesti Uudenmaan yleisten kirjastojen työntekijöille, mutta mukaan voi ilmoittautua myös muualta Suomesta. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 28.4. tästä linkistä.

 

Lisätietoja: Elina Karioja

Sijainti
Teams
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Porvoon kaupunginkirjasto / AKE
Yhteyshenkilö
Elina Karioja
Puhelin
040 610 2218
Hinta
maksuton