Pelin paikka -blogi

Pelin Paikka LIVE uudistuu kolmoskaudelle 2020

Jo kahden vuoden ajan olemme kirjastokaistan kanssa yhteistyössä tehneet Pelin paikka LIVE-nimisiä streamilähetyksiä, joissa digipeleihin on pureuduttu teemoittain, aina kulloisenkin teeman asiantuntijan kanssa. Näkökulma ja käsittely näissä lähetyksissä on ollut hyvin “kirjastomainen” ja pelien kulttuurista arvoa esiin tuova ja korostava. 

Vierailijablogaus: Lautapelien pelaamisesta voi oppia paljon

Sain lelukaupat.fi:n Jari Vaskolta pyynnön julkaista hänen kirjoittamansa vierailijablogaus Pelin Paikka-Blogissa. Tottakai suostuin kun aihekin oli näin tärkeä ja kiinnostava. Jari käsittelee tekstissään oppimista ja lautapelejä. Lopusta löytyy myös vierailevan kirjoittajan pelivinkkejä. 

T: Heikki

______________

 

Pelit kiinnostaisivat mutta englanti ei taitu? : Poimintoja ja suosituksia Helmet-kirjaston suomeksi tekstitetyistä peleistä aikuiseen makuun

 

 

Moi lukijat ja pahoittelut siitä ettei tähän blogiin ole hetkeen tullut päivityksiä. Julkaisutahti on muiden työkiireiden takia venynyt ja muuttunut erittäin epäsäännölliseksi. Tähän blogiin tuleekin nyt päivityksiä satunnaisesti kun esille nousee niin tärkeä asia että “pakkohan sitä on käsitellä”.