Pelikasvatus

Peliviikon erikoislähetyksen aiheena SCP.

Oletko kauheiden ja yliluonnollisten tarinoiden ystävä? Oletko koskaan kuullut SCP:stä tai lukenut SCP-tarinoita? Entä tiedätkö mitä on yhteisökirjoittaminen, ja miten se liittyy tähän mainittuu SCP:hen? Kuinka pelit liittyvät tähän kuvioon? Entä veistostaide?

Pelin paikka LIVE palaa peliviikolla eetteriin erikoislähetyksen muodossa tiistaina 9.11. klo 15-17. Lähetyksessä paneudumme mm. näihin kysymyksiin, kun SCP-ilmiötä ja siihen perustuvia pelejä saapuu ruotimaan kirjastonhoitaja Jussi Nevalainen Jakomäen kirjastosta. Pelaamisen ohessa paneudumme sekä yhteisökirjoittamiseen ilmiönä, että SCP-säätiön toimintaan noista tarinoista syntyneessä genrefiktiossa.

Tervetuloa siis mukaan tutustumaan näihin hyytäviin tarinoihin! Tämän lähetyksen sisältö ei sisältönsä puolesta sovi kovin nuorille silmille, joten pyydämme ottamaan sen huomioon lähetystä katsottaessa. Lähetyksessä pelataan siis mm. PEGI 16 ikärajoitettuja pelejä. Lähetykset ovat katsottavissa netistä jonkun aikaa, ja mahdollisesti myöhemmin palaavat katsottaviksi jos saamme tekstityksen hoidettua. 

Lähetys on osa peliviikko 24/7 lähetystä, joten voit seurata sitä joko Pelin paikan Youtubesta tai twitchistä, tai vaihtoehtoisesti peliviikon twitchistä.

Peliviikosta saat lisätietoa osoitteesta: https://www.peliviikko.fi/