Kommentoi vastausta

Vastauksessa on mennyt sekaisin Kansalliskirjasto ja Kansallisarkisto. Siinä puhutaan ensin Kansallisarkistosta, sitten annetaan linkki Kansalliskirjaston (ei -arkiston) saatavuustietoihin Books from Finland -lehdestä, ja heti sen jälkeen taas linkki tietoihin Kansallisarkiston (ei -kirjaston) palveluista.

Kansallisarkistollakin on kyllä kirjasto, mutta siellä ei ole Books from Finland -lehtiä vaan arkiston toimialan mukaisesti lähinnä historiantutkimukseen eri tavoilla liittyvää kirjallisuutta. Se paikka, josta lehdet löytyvät, on nimenomaan Kansalliskirjasto, jonka palveluista löytyy tietoa täältä: https://www.kansalliskirjasto.fi/fi/palvelut

Lainattavana lehteä ei näy Kansalliskirjastossa olevan, mutta vuosikerrat vuodesta 1976 eteenpäin ovat avokokoelmassa, ja niistä voi siten ottaa itse kopioita joko paperisina tai digitaalisina. Vanhemmat vuosikerrat on erikseen tilattava ns. erikoislukusaliin, eikä niitä saa itse kopioida. Myös vaihtoehtona vastauksessa mainitussa Pasilan kirjastossa lehti näkyisi olevan samoin vuodesta 1976 alkaen.

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.