Kommentoi vastausta

Kun edes saisi tiedot siitä mitkä olivat ne kuunnelmat, jotka tuolloin 73-78 vuosina esitettiin ja onko siellä sellaista kautta, jolloin keskiviikkoisin olisi tullut kaksi peräkkäistä kuunnelmalähetystä, eri kuunnelmista. Niin niistä voisi ehkä arvuutella paremmin.

Nuo tuolla aikaisemmin mainitussa linkissä olevat Vahtoset voisivat olla yksi vaihtoehto, jossa kyseinen musiikki olisi ollut. Sitä mieltä on yksi koulukaverini, joka noita myös aikoinaan ahkerasti kuunteli. Pitäisi jostain saada selville, onko niitä esitetty tuolloin 73-78 vuosien aikana . Tietenkin, jos jollain olisi nuo tallessa niin voisi heti tarkistaa.Tuossahan nuo mahdolliset ehdokkaat ovat:
"Piru Ja Vahtosen Pikkusormi
Kuolema Vahtosen Kynnyksellä
Vielä Te Vaikenette Vahtonen
Kuuntele Zarahustraa Vahtonen
On Kysymys Vaimostanne Vahtonen"

Sen tiedän, että näissä allaolevissa sitä kyseistä alkusoittoa ei ole, koska nämä on muutamia aikoja sitten lähetetty uudestaan ja ovat minullakin nauhoitettuna:
"Vahtonen ei vedä vesiperää
Vahtonen ja taivaanvuohen ongelma
Vahtonen maksaa velan
Vahtonen muistoissamme
Vahtonen nousee haudasta"

Kummallista, kun itse muistaisin, että kyseessä oli pikemminkin joku kummitusjuttu, kuin pelkkä jännäri. Enkä saa päästäni sitä mielikuvaa, että samalla kertaa tuli toinenkin kuunnelma ensin, jonka jälkeen tuli tämä kyseinen. Jotenkin tuo myös nostaa mielikuvan Philip Marlowen Nainen järvessä kuunnelmasta, mutta sekään se ei ollut. On kyllä hankala tapaus ja jäänyt vaivaamaan pahasti.

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.