Kommentoi vastausta

Voipi olla, että jakaa - mutta esim. itse olen kieltänyt mainokset, koska olen liikuntavammainen, ja on turha antaa tuoda mainoksia kotiin vain jotta joutuisin kantamaan ne saman tien jätepaperilaatikkoon.
Käytin myös joskus tuota hedelmävaakaideaa, mutta se ei toimi minulla, koska lähetän satoja kortteja ja kirjeitä vuosittain, ja silloin on tärkeää saada stemmauttaa kirjeiden paino, ja lisätä niihin aina joitakin lehtileikkeitä tms. jotta tulee käytetyksi koko postimaksu. Tämä ei toimi kaupassa, jonne on matkaa 4 km ja bussinvaihto välillä.

Nyt muuten oli postimaksuja nostettu taas 11.5. enkä ole nähnyt siitä ilmoitusta uutisissa, paikallislehdessä, Iltasanomissa eikä Iltalehdissä. Tuttava näki juuri mainoskääreessään hinnaston, mutta siinäkään ei sanottu, että on kyseessä hinnan nousu. Olen ajoittain yrittänyt arvailla etukäteen hinnannousun, kysyä sitä asiamiehiltä, milloin se on - sanovat, että se on tulossa mutta eivät tiedä, milloin. Postcrossing-sivustolla oli tieto postin tiedotteesta pvm:ltä 9.4., mutta minne lie se tiedote jaettu? Ehkä asia on sanomalehtien mielestä niin toisarvoinen, että siihen ei kannata hukata palstatilaa.
Tässä
https://www.posti.fi/mzj3zpe8qb7p/20RNu9t715ENn3Iq31MsF8/c683f23388c80f…
on se uusin hinnasto, jonka nimi onkin Kirjepalvelut käteishinnasto 11.5.2021
- vaikeaa oli löytää tätäkään.

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.