Viestinnän suunnittelupäivä

Huom! Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 21.4. saakka ja mukaan voivat ilmoittautua myös muut kuin Uudellamaalla työskentelevät (max 30 osallistujaa).

Viestinnän suunnittelupäivä

Järjestämme vuoden 2022 aikana Kirjasto viestii-koulutuskokonaisuuden, jossa käsitellään kirjaston viestintää monesta eri näkökulmasta.

Toisessa osassa pureudutaan viestinnän suunnitteluun. Etänä järjestettävän tapahtuman kouluttajana toimii Marjukka Kähönen Noon Kollektiivista. Hänellä on viestijätaustaa copywriterin, graafisen suunnittelijan, viestintävastaavan sekä toimittajan työstä. Teamsin kautta järjestettävä koulutus koostuu luentomaisista alustuksista ja pienryhmätyöskentelystä.

  • Miten kirjaston viestintää suunnitellaan?
  • Mitä suunnittelussa on hyvä ottaa huomioon?

Koulutuksessa tarkastellaan kirjaston viestinnän kohderyhmiä, tavoitteita, viestintäkanavia sekä keinoja, joilla tavoitteisiin päästään. Koulutuspäivän jälkeen osallistujalla on valmiudet oman kirjaston viestintäsuunnitelman tekemiseen.

Ohjelma

8.45 Linjat auki ja virtuaaliaamukahvia

9.00 Tervetuloa ja päivän kulku

9.05 Esimerkkejä kirjaston viestinnän kohderyhmistä ja viestintäkanavista

9.30 Pienryhmätyöskentelyä

10.30 Tauko

10.45 Pienryhmätyöskentely jatkuu

11.30 Pienryhmätyöskentelyn koonti ja päivän päätös

Kohderyhmä ja ilmoittautuminen

Koulutus on suunnattu kirjastoissa viestintää tekeville, viestintävastaaville ja johtajille. Myös tapahtumia järjestävät kirjastolaiset voivat saada koulutuksesta uusia vinkkejä.

Koulutukseen otetaan 30 osallistujaa. Ilmoittaudu mukaan 21.4. mennessä tästä linkistä. Teams-kutsu lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä.

Tuleeko tallenne?

Tilaisuutta ei tallenneta.

Kaupunki
Porvoo
Sijainti
Teams
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Porvoon kaupunginkirjasto, alueellinen kehittämistehtävä
Yhteyshenkilö
Tiina Rajala
Puhelin
040 539 6368