Koulutus ja seminaarit

Puhutun selkokielen jatko

Seurattavissa verkossa

Haluatko kehittää suullista viestintääsi selkokielisemmäksi? Selkeä viestintä palvelee kaikkia asiakasryhmiä, mutta erityisesti selkokielestä hyötyvät mm. henkilöt, joilla on haasteita lukemisessa ja kirjoittamisessa, eri vammaisryhmiin kuuluvat henkilöt, iäkkäät tai muistisairaat henkilöt tai suomen kieltä opiskelevat maahanmuuttajat. Tämän koulutuksen pääpaino on puhutulla selkokielellä.

Kouluttaja ja koulutuksen sisältö

Kouluttajana toimii kokenut selkokielen kouluttaja, KM Petri Ilmonen. Hän on kirjoittanut 25 teosta ja kouluttanut aikuisia vuodesta 1997, selkokielestä vuodesta 2005 ja kirjastolaisia jo vuodesta 2013.

Koulutuspäivä muodostuu luento-osuuksista ja harjoituksista, joita tehdään myös pienryhmissä. Koulutus nivotaan osallistujien työtehtäviin, ja heillä on mahdollisuus työstää omassa työssään esiintyviä haasteita. Osallistujat saavat henkilökohtaista ohjausta ja palautetta.

Kohderyhmä ja ilmoittautuminen

Koulutus on ensisijaisesti jatkokoulutus henkilöille, joilla on jo tietämys selkokielen perusteista.

Etusijalla koulutukseen ovat Uudenmaan yleisten kirjastojen työntekijät, mutta mukaan voi ilmoittautua myös muilta alueilta. Osallistujamäärä on rajattu 16 henkilöön. Ilmoittaudu mukaan 19.5. mennessä tästä linkistä.

Lisätietoja: Elina Karioja

Sijainti
Teams
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Porvoon kaupunginkirjasto / AKE
Yhteyshenkilö
Elina Karioja
Puhelin
040 610 2218
Hinta
maksuton