Koulutus ja seminaarit

Nuorten kohtaaminen kirjastotyössä (jatkokoulutus)

Seurattavissa verkossa

Tämä 24.5. klo 9-12 järjestettävä työpaja on jatkoa Nuorten kohtaaminen kirjastotyössä ‑peruskoulutuksille. Työpajan aikana päästään syvemmälle aiheeseen ja kirjastojen tilanteeseen. Työpaja toteutetaan etänä Teams-yhteydellä, ja siihen sisältyy myös keskustelua pienryhmissä.

Sisältö

  • Haastavien tilanteiden ennakointi
  • Henkilökunnan yhtenäisten toimintamallien tekoprosessi
  • Yhteistyö eri tahojen kanssa
  • Pelisääntöprosessi nuorten kanssa

Kouluttaja

Nuorten Palvelu ry on vuonna 1969 perustettu valtakunnallinen sosiaalipedagogisen nuorisotyön kehittäjäjärjestö., joka on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja rahallista voittoa tavoittelematon. Nuorten Palvelun kotipaikka on Kuopio.

Kohderyhmä ja ilmoittautuminen

Jatkokoulutus on suunnattu kirjastolaisille, jotka ovat aiemmin käyneet Nuorten palvelun Nuorten kohtaaminen kirjastotyössä -peruskoulutuksen (3 tuntia) joko Lahden AKEn järjestämänä tai muuta kautta.

Lahden AKE on järjestänyt kevään aikana kaksi peruskoulutusta: etänä Teams-yhteydellä 27.4. klo 9–12 ja lähikoulutus Lappeenrannassa 12.5. Näissä koulutuksissa käsiteltiin seuraavia aiheita: nuorten kohtaamisen perusteet, haastavissa tilanteissa toimiminen, haastavien tilanteiden ennakointi ja henkilökunnan yhtenäisten toimintamallien tärkeys.

Sijainti
Teams-etäkoulutus
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Lahden kaupunginkirjasto, alueellinen kehittämistehtävä
Yhteyshenkilö
Hanna Pitkänen
Puhelin
0444826071
Hinta
Maksuton
Materiaalit tilaisuuden jälkeen

Esitysmateriaali jaetaan osallistujille.