Koulutus ja seminaaritFortbildning och seminarier

e-kirjastohankkeen työpaja e-kirjastotehtäviä hoitaville kirjastoammattilaisille

Seurattavissa verkossa

Kuka valitsee jatkossa kokoelman yhteiseen e-kirjastoon? 
Kuka opastaa asiakkaat e-kirjaston käyttöön? 
Mistä kaikista tehtävistä täytyy huolehtia, että yhteinen e-kirjasto toimii laadukkaasti? 

E-kirjastohanke järjestää kaksi kirjastoille suunnattua Zoom-työpajaa, joiden teemana on uuden, yhteisen e-kirjaston tehtävät ja työnjako.  

Ensimmäinen työpaja järjestetään to 9.6. klo 13–15 ja se on suunnattu e-kirjastotehtäviä, kuten aineistonvalintaa, tilastointia, asiakasopastusta tai teknisiä ongelmia tällä hetkellä hoitaville kirjastoammattilaisille.  

Toinen työpaja järjestetään to 18.8. klo 13–15 ja se on suunnattu kirjastojen esihenkilöille, kuten kirjastopalvelujohtajille, palvelupäälliköille tai muille e-kirjastopalveluista vastaaville ammattilaisille. 

Työpajojen tavoitteena on kuulla kirjastojen näkemyksiä siitä, miten tehtävät on jatkossa hyvä jakaa kirjastojen ja perustettavan, uuden e-kirjaston organisaation välillä. 

Työpajat järjestetään Zoomin välityksellä. Yhteen työpajaan mahtuu enintään 50 henkeä. Jos tulijoita on enemmän, työpajoja voidaan myöhemmin järjestää lisää. 

Työpajojen fasilitoijana toimivat Petri Toikkanen Osana yhteistä ratkaisua Oy:stä ja Seija Laitinen-Kuisma e-kirjastohankkeesta.  

Ilmoittaudu työpajaan tästä linkistä. Ilmoittautumisia otetaan vastaan aivan työpajojen alkuun asti, jos niissä on tilaa. Zoom-linkit lähetetään ilmoittautuneille.

Kaupunki
Helsinki
Sijainti
Zoom
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
e-kirjastohanke / Helsingin kaupunginkirjasto
Yhteyshenkilö
Seija Laitinen-Kuisma
Puhelin
0405306843
Hinta
0 €