Kommentoi vastausta

Fannie Merrit Farmer´in kirjassa The origina lBoston cooking-school cook book
1896 (facsimile 1974) on nimellä "schwedish rolls" resepti, joka on itse asiassa
boston kakun resepti.

Sveitsissä ja Saksassa tunnetaan kakku nimellä "Rosenkuchen".

Robert Petrowitschin kirjassa "Häusliche Bäckerei" on myös kakun resepti
ja kuva. Kirja on käännetty
venäläisestä alkuperäisteoksesta (1981) saksaksi vuonna 1988. Kakku on
saksankielisessä kirjassa nimeltään "Pljuschka-Kranz".

Robert Petrowitschin kirjassa on myös "Pljuschki mit Mohn" resepti.
Yksi leivontavaihtoehto on selvä korvapuusti.

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.