Kommentoi vastausta

Seuraavat kirjat ainakin sivuavat aihetta etenkin eläinsuojelun ja eläinten käyttämisen näkökulmasta. Meat market : animals, ethics, & money / Erik Marcus. Ruoka, ympäristö ja oikeudenmukaisuus : lihantuotannon vaikutukset ympäristöön ja maailman elintarvikehuoltoon / Jens Holm ; [suomentanut, päivittänyt ja Suomen oloihin soveltanut Helena Telkänranta]. Tuotantoeläinten hyvinvointi / kirjoittajat: Helena Jansson .. [et al.] [Helsinki] : Maaseutukeskusten liitto, 1999. Johdatus eläinfilosofiaan / toimittanut Elisa Aaltola ; suomentanut Johanna Koskinen. Eläinten syömisestä / Jonathan Safran Foer ; suomentanut Antti Immonen. The face on your plate : the truth about food / Jeffrey Moussaieff Masson. The omnivore's dilemma : the search for a perfect meal in a fast-food world / Michael Pollan. Hunters, herders, and hamburgers : the past and the future of human-animal relationships / Richard W. Bulliet. Liha : kaikki lihasta laitumelta lautaselle / toimittanut Mika Remes ; [reseptit: Mikko Takala, Risto Mikkola & Tom Tapper. Hyvinvoiva tuotantoeläin / Anna Valros, Hanne Teräväinen, Jukka Helin (toim.). Mitä tehdä eläimille? / Salla Tuomivaara. Oikeutta eläimille : eläinten vapautuksen filosofiaa / Peter Singer ; [suomentanut ja Suomea koskevin tiedoin täydentänyt Helena Tengvall].

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.