Kommentoi vastausta

Kasviksia pystyy lisäämään muuhun ruokaan helposti. Myöskään hyvänmakuisen ja edullisen kasviruoan valmistaminen ei ole vaikeaa. Kakku- tai mokkapalataikinaan voi piilottaa raastettua kesäkurpitsaa, sitä ei huomaa lopputuloksesta ollenkaan. Ranskisten kanssa pellille voi heittää vihreitä pakastepapuja. Sopivat hyvin yhteen ja tulee syötyä vähemmän rasvaisia ranskiksia.
Jauhelihakastikkeeseen voi lisätä purkillisen papuja tai tehdä koko kastikkeen soijarouheesta, joka on kevyempää, ekologisempaa ja halvempaa kuin jauheliha. Lähes kaikkeen kypsennettävään ruokaan voi laittaa joukkoon tuoretta tai kuivattua nokkosta ja smoothieen sitä voi lisätä raakana. Voisin jatkaa tätä vinkkilistaa loputtomiin...

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.