Kommentoi vastausta

Pikkusikarit (cigarillo ja cigarito) on tehty sikaritupakasta, joka poikkeaa sekä lajikkeeltaan, kasvupaikaltaan että prosessoinniltaan savukkeisiin käytetyistä tupakkalajikkeista. Kemiallisesti suurin ero syntyy sikareihin käytettyä tupakkaa jopa viidesti fermentoitaessa. Tässä prosessissa raaka-aine muuttuu emäksiseksi ja nikotiinipitoisuus alenee jopa 90 %, mutta nikotiini esiintyy vapaana, kun taas savukkeissa se on suolayhdisteinä. Emäksistä sikaritupakkaa poltettaessa nikotiini imeytyy erittäin nopeasti suun limakalvojen kautta. Siksi sikareita ja pikkusikareita ei koskaan imetä keuhkoihin. Ehdottomasti paras esitys aiheesta on Tobacco Encyclopedia, Ernst Voges, 1984.

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.