Koulutus ja seminaarit

Jatkuvan oppimisen ideariihet #3

Seurattavissa verkossa

Kevään 2023 teemana on jatkuva oppiminen. Tässä kokonaisuudessa keskitytään jatkuvan oppimisen mahdollisuuksiin ja haasteisiin työelämän muutoksen näkökulmasta. Mitä on työssä oppiminen ja miten se on vuosikymmenten aikana muuttunut? Miten työn muutokseen on suhtauduttu ja onko muutos aina tuonut mukanaan väsymistä? Tuntuuko että tahti kiihtyy?

Teemaan meidät saattelee jatkuvan oppimisen ideariihet.

Järjestämme kolme saman sisältöistä työpajaa. Työpajan ennakkoaineistoina toimivat kaksi reilun tunnin mittaista luentotallennetta. Luennoilla tutkijatohtori Mona Mannevuo (Turun yliopiston tutkijakollegium) kertoo jatkuvasta oppimisesta, työn uuvuttavuudesta ja työn muutoksesta. Tutkijatohtori Soila Lemmetty (Itä-Suomen yliopisto) kertoo jatkuvan oppimisen vastuista ja oppimisen johtamisesta.

Kun olet ilmoittautunut, saat ohjeet ennakkotehtävän tekemiseen hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Tehtävänä on etukäteen katsoa linkin takana olevat Mannevuon ja Lemmetyn luentotallenteet ja tehdä pieni reflektiotehtävä. Ota huomioon, että aineistojen katsomiseen menee reilu kaksi tuntia aikaa

Työpajan fasilitoijana toimii verkostotyön ja yhteiskehittämisen asiantuntija KTT Timo Järvensivu. Hän on kouluttanut, kehittänyt ja fasilitoinut yhteistyöskentelyä noin 20 vuoden ajan erityisesti julkisten alan ja järjestösektorin verkostojen parissa. Järvensivu on ollut tukemassa lukuisten eri verkostojen työtä niin valtakunnallisesta, alueellisesti kuin paikallisestikin. Hän on kirjoittanut tutkimus- ja kokemustaustaansa pohjautuen kirjan "Verkostojen johtaminen - Opi ja etene yhdessä" (Books on Demand, 2019, lisätietoja: www.verkostojenjohtaminen.fi).

Kohderyhmä: kirjastoalan ammattilaiset

Koulutus on maksuton. Työpajoja ei tallenneta.

Tervetuloa!

Lisätiedot: 

Anu Ojaranta, p. +358 295 018 302

Miikka Metsola, p. +358 295 016 046

sähköposti: etunimi.sukunimi@avi.fi

 

Kaupunki
Turku
Sijainti
Teams
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Aluehallintovirastojen kirjastotoimet
Yhteyshenkilö
Anu Ojaranta
Puhelin
0295018302
Hinta
ilmainen
Materiaalit tilaisuuden jälkeen

Diat ja pdf-muotoiset tuotet aineistot.