Koulutus ja seminaarit

Osaaminen kirjaston menestystekijänä

Seurattavissa verkossa

Viimeisimmässä peruspalvelujen arvioinnissa yhtenä arvioinnin kohteena oli kirjastojen henkilökunnan osaaminen. Arvioinnin perusteella annettiin toimenpide-ehdotuksena, että kirjaston johto määrittelee ja suunnittelee yhteistyössä henkilöstön kanssa tarvittavan osaamisen, ja kunta mahdollistaa kirjastojen henkilökunnalle osaamisen kehittämisen.

Osaaminen kirjaston menestystekijänä -webinaarissa tarjotaan näkökulmia pitkäjänteiseen ja osallistavaan osaamisen kehittämiseen. Koulutuksen tarkoituksena on herättää ajatuksia osaamisesta ja sen jatkuvasta kehittymisestä muuttuvassa toimintaympäristössä.

Koulutus on ensimmäinen osa kaksiosaista kokonaisuutta. Toinen osa järjestetään 23.5.2023. Tilaisuuden juontaa Kirjastotoimen ylitarkastaja Virpi Launonen Itä-Suomen aluehallintovirastosta. 

Koulutuksen ohjelma:

klo 9.00 Tervetuloa, kirjastotoimen ylitarkastaja Virpi Launonen

Klo 9.05 Strateginen kyvykkyys, tutkimus- ja kehityspäällikkö Antti Iire, Savonia AMK

Klo 10.00 Kirjastojen osaajarooli digitaalisten ympäristöjen jatkuvasti muuttuessa, professori Tuomas Harviainen, Tampereen yliopisto

Klo 10.45 Tauko

Klo 11.00 Oman työn kehittäminen, toimitusjohtaja Timo Saahko Mölnlycke Health Care Oy

Klo 11.30 Monialajohtaja osaamisen kehittäjänä, kansalaisopiston rehtori, kirjastotoimenjohtaja Jari Hautamäki, Mäntyharjun kunta

Klo 12 Koulutus päättyy

 

Lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittautuminen.

Sijainti
Verkkolähetys
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Aluehallintovirasto, Opetus- ja kulttuuritoimi
Yhteyshenkilö
Mika Mustikkamäki
Puhelin
029 501 8843
Koulutuksen tai seminaarin aihe