Saavutettava viestintä. Yhteiskunnallista yhdenvertaisuutta edistämässä

Oletko kiinnostunut viestinnän saavutettavuudesta ja sen edistämisestä? Millaisia osallistumisen mahdollisuuksia saavutettava viestintä luo?  
Tervetuloa seuraamaan teoksen “Saavutettava viestintä. Yhteiskunnallista yhdenvertaisuutta edistämässä” (Gaudeamus) julkistamistilaisuutta perjantaina 13.11.2020 klo 13.00 - 15.00. Julkaisutilaisuus järjestetään verkkotapahtumana, ja siihen voi osallistua Zoom-yhteyden avulla. 

Maija Hirvosen ja Tuija Kinnusen toimittama teos esittelee käytännönläheisesti tilanteita, jotka kuvastavat viestinnän saavutettavuutta arjen, työnteon ja yhteiskunnallisen osallistumisen näkökulmista. Teoksessa on mukana 23 kirjoittajaa eri aloilta: tutkijoita, viestinnän ammattilaisia, kokemusasiantuntijoita ja julkishallinnon edustajia.   

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Tilaisuudessa puhutaan suomea ja saksaa. Saksankieliset sisällöt tulkataan suomeksi. Suomenkieliset sisällöt tulkataan suomalaiselle viittomakielelle ja kirjoitustulkkeeksi. Yleisö voi osallistua keskusteluun chatin kautta tai puheenvuoropyynnöin. 

OHJELMA

13.00 – 13.50

  • Tilaisuuden avauspuheenvuoro (Goethe-Institut Finnland) ja kustantajan tervehdys (kustannusjohtaja Leena Kaakinen, Gaudeamus) 
  • Toimittajien tervehdys: Maija Hirvonen (Tampereen yliopisto) 
  • Johdatus viestinnän saavutettavuuteen, professori Christiane Maaß (Hildesheimin yliopisto)  

14.00 – 15.00  
Paneeli: Saavutettavuudesta osallisuuteen 
Kirjoittajien puheenvuorot ja keskustelu  
Pj. Tuija Kinnunen (Helsingin yliopisto) 

Julkaisemme osallistumislinkin mahdollisimman pian nettisivuilla

Lisätiedot:
Järjestelyt: betta.saari@tuni.fi 
Arvostelukappaleet: outi.kitti@gaudeamus.fi

Lämpimästi tervetuloa!  

Sijainti
online
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Goethe-Institut Finnland, Gaudeamus, Helsingin yliopisto ja käännöstieteen tutkijayhteisö (TRAST), Tampereen yliopisto ja Tampere Accessibility Unit (TACCU)
Yhteyshenkilö
Alexandra Stang
Puhelin
0447222704
Hinta
ilmainen