Meet the Author#6 - Katja Oskamp: "Marzahn, mon amour"

Kansainvälinen digitaalinen lukupiiri

Mikä olisikaan mukavampaa kuin lukea hyvä kirja ja vieläpä muiden seurassa!
 
Goethe-Institutin digitaalisessa lukupiirissä voit tavata muita samanhenkisiä Pohjois-Euroopasta saksankielisen kirjallisuuden merkeissä. Ja mikä parasta – myös kirjailijat ovat paikalla mukana lukeakseen otteita kirjoistaan ja osallstuakseen keskusteluun.Kuudenteen kansainväliseen tapaamiseen olemme kutsuneet kirjailija Katja Oskampin lukemaan teoksestaan "Marzahn, mon amour".

KIRJASTA:

Katja Oskamp tylsistyy elämäänsä nelikymppisenä. Lapsi on muuttanut kotoa, mies on sairas, ja kirjailijan ura, jolle hän on omistanut elämänsä, tuottaa pettymyksiä pettymysten perään. Siksi hän päättääkin tehdä jotain, mikä monelle muulle merkitsisi epäonnistumista: hän ryhtyy jalkahoitajaksi DDR:n suurimmassa elementtitalojen alueella Marzahnin-kaupunginosassa Berliinissä. Hän kirjoittaa ylös kuulemansa hauskat tarinat inhimillisyydestä ja ihmisyyden ihmeellisyyksistä.

KIRJAILIJASTA:

Berliinissä kasvanut Katja Oskamp syntyi vuonna 1970 Leipzigissa. Teatteritieteen opintojen jälkeen Oskamp työskenteli Rostockissa dramaturgina ja opiskeli Deutsches Literaturinstitut Leipzigissa. Häneltä on aiemmin julkaistu teokset Halbschwimmer, Die Staubfängerin sekä Hellersdorfer Perle.  
 

KUKA VOI OSALLISTUA?

Kaikki, jotka ovat kiinnostuneita lukemaan saksankielistä kirjallisuutta, tapaamaan kirjailijoita ja jakamaan lukuelämyksiä toisten kanssa. Lukupiirin kielenä on saksa, osallistujilla tulisi olla riittävä kielitaito lukemaan ja keskustelemaan saksaksi. Ilmoittautuminen sähköpostitse:

ILMOITTAUTUMINEN

Vastausviestissä saat linkin verkkotapaamiseen. 
 

TEKNISET EDELLYTYKSET

Käytämme lukupiirissä Zoomia. Suosittelemme käyttämään erillisiä kuulokkeita, sillä kaiuttimet voivat aiheuttaa häiritseviä kaikuääniä. Osallistuminen on mahdollista sekä PC- että Mac-koneilla. Osallistuaksesi klikkaa lähettämäämme linkkiä ja kirjaudu omalla nimelläsi tapaamiseen.

Kaupunki
online
Sijainti
Zoom
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Goethe-Institut Finnland
Hinta
ilmainen