Ilmoitukset ja kampanjat

Tulossa Pelitoimintaa Suomessa -sivusto – jotta peliharrastuksen löytäminen olisi helppoa!

Pelitoimintaa Suomessa -sivuston tarkoituksena on koota kaikki suomalaiset peli- ja nörttikulttuuriin liittyvän toiminnan ja tapahtumien järjestäjät yhteen paikkaan. Tällä pyritään helpottamaan peliharrastustoimintaan ja -tapahtumiin liittyvän tiedon löytämistä.

Kyseinen sivusto on suunnattu erityisesti...

  • Peliharrastusta, -toimintaa, -tapahtumia ja -yhteisöä etsivälle (olipa sitten lapsi, nuori tai aikuinen),
  • Vanhemmille, jotka etsivät lapselleen peliharrastusta/-tapahtumaa ja tietoa pelaamisesta sekä
  • Pelitoimijoille (pelitoimintaa järjestävät yhdistykset ja kirjastot, pelikasvatuksen parissa toimivat nuorisotyöntekijät ja niin edelleen), jotka haluavat saada tietoa muista pelitoimijoista.

Sivuston tärkeintä antia on Peliharrastusta etsivälle -sivu, jolle peli- ja nörttikulttuuriin liittyvän toiminnan järjestäjät (yhdistykset, kattojärjestöt, verkkoyhteisöt, sivustot, kaupungit/kunnat ja niin edelleen) kootaan. Sivustolla vierailevan on mahdollista suodattaa toimijoita erilaisten suodattimien avulla (esimerkiksi alue, kohderyhmä, peli- tai harrastusmuoto ja toteutustapa). Näin sivustolla kävijä voi löytää esimerkiksi juuri oman alueen ja/tai tiettyyn pelikulttuurin muotoon keskittyviä toimijoita!

Verkkosivut on tarkoitus julkaista elokuun/syksyn 2023 aikana sitten kun sivuston Peliharrastusta etsivälle -sivulle on saatu kerättyä "alkupääoman" (noin +20 toimijaa) verran toimijoita.

Nyt voit ilmoittaa organisaatiosi sivustolle!

Ilmoittaminen on maksutonta, sillä sivustoa ylläpidetään vapaaehtoispohjalta.

Ilmoita sivustosi pian täyttämällä tämä lomake:https://forms.gle/F3WX6axq5Uzindcz6.  Kerättyjä tietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

(HUOM!  Forms-lomakkeen linkin aukisaaminen vaatii kirjautumista Google-tilille. Tämä johtuu siitä, että kyseisessä lomakkeessa on mahdollista liittää mukaan kuvatiedosto (organisaation logo). Jos kirjaston X työntekijällä ei ole mahdollista kirjautua Google-tilille ja haluaa lähettää oman organisaation logon sähköpostitse (pelitoimintaasuomessa@gmail.com), voi täyttää vaihtoehtoisesti tämän lomakkeen: https://forms.gle/AVdkgRDmzbqYDmFY9).

Lisätietoa, havainnekuvia ja ohjeita lomakkeen täyttämiseen löytyy "Tietoa ja ohjeita pelitoiminnan järjestäjälle" -tiedostosta (PDF): https://drive.google.com/file/d/1cNHEnPylC-8eQMe9nn8B20Q0d6J6f9uO/view?usp=drive_link.

Pelitoimintaa Suomessa -sivustosta voi kysellä lisätietoja sähköpostitse: pelitoimintaasuomessa@gmail.com.

Organisaatio
Pelitoimintaa Suomessa