Vuoden Valokuvataidekirja - Maija Tammi: Hulda / Lilli

Maija Tammen kirja Hulda / Lilli valittiin torstaina 18.4. vuoden valokuvataidekirjakilpailun 2023 -voittajaksi. 

Kirja Hulda/Lilli käsittelee empatiaa tarinankerronnan kautta. Teos on ihmiskoe, jonka tavoitteena on herättää tunnereaktio ja rohkaista lukijaa tutkimaan omien tunteidensa rakentumista. Kirjaa voi lukea molemmista päistä tai molemmista aluista. Tarjolla on kaksi polkua eri näkökulmista. Toinen polku kertoo tarinan saalistajasta ja toinen saaliista. Keskellä polut ja päähenkilöt kohtaavat – kumman puolella olet?

Valokuvat: Maija Tammi
Graafinen suunnittelu: Ville Tietäväinen ja Maija Tammi
Tekstit: Juhani Karila and Maija Tammi
Kieli: Englanti
Reprokuvaus: Asko Rokala
Kustantaja: Kult Books
Ilmestymisaika: Maaliskuu 2023
Painos: 300
Kirjapaino: Tallinna Raamatutrükikoda, Estonia
978-91-987606-6-8

Hinta 35€ / kirja

 

Lisäksi kilpailun finalisteissa oli Janne Riikosen kirja Notes for Our Legacy, joka käsittelee kulutuskulttuuria ja julkisen tilan hallintaa tyhjiä mainostauluja kuvaamalla. Mainostaulut on suunniteltu varastamaan huomiomme. Ne sijoitetaan toreille, rakennusten katoille, moottoriteiden varsille sekä muille ruuhkaisille paikoille. Riippumatta siitä, onko mainostaulussa mainosta vai ei, on se yhtä lailla kommunikaatiokanava. Mutta mikä on mainostaulun välittämä viesti, kun se ei kanna mainosta? Notes for Our Legacy on kannanotto kestämätöntä kulutuskulttuuria sekä mainosten välittämiä arvoja ja viestejä vastaan.

Valokuvat: Janne Riikonen
Graafinen suunnittelu: Janne Riikonen
Kieli: Englanti
Kustantaja: Kult Books
Ilmestymisaika: Lokakuu 2023
Painos: 300
Kirjapaino – Dolce (Kreikka)
Sidonta – Future Format (Kreikka)
ISBN: 978-91-987606-9-9

Hinta 30€ / kirja

 

Postikulut Tukholmasta 15€ riippumatta kirjojen lukumäärästä, ja myös muita Kult Booksin julkaisemia kirjoja voidaan liittää samaan tilaukseen, lukekaa lisää osoitteesta kultbooks.com

Ottakaa yhteyttä sähköpostitse hello@kultbooks.com