Rottien klaani

Kirjan kuvaus:

Vahvalla huumorilla höystetty kertomus luonnon ja ihmisten kohtaamisesta. Varuskuntaan tunkeudutaan aamuyön tunteina. Tunkeutujat ovat pieniä eläinkunnan edustajia. Pian alkaa tapahtua selittämättömiä asioita, joilla on kauaskantoisia seurauksia. Mikään ei jää tunkeutujien jäljiltä täysin ennalleen.

Kirjan ”päähenkilöitä” ovat rotat ja ihmiset. Rottien ja ihmisten touhut alkavat pian muistuttaa oudosti toisiaan. Tämä on kertomus suuresta työyhteisöstä ja sen erilaisista ihmisistä. Varuskuntaa ei ole koskaan aiemmin kuvattu vastaavalla tavalla. Kirjassa kerrotaan myös poliitikoiden taitavasta takinkäännöstä vaalien alla sekä kunnan ”isien” oman edun tavoittelusta. Rottien toimien ansiosta, pienistä sattumuksista kasvaa pian suuria. Lähes kaikki saavat ansionsa mukaan, muutamaa ”rotankestävää” poikkeusta lukuun ottamatta.

Lukija pääsee nauramaan virkamiehille, poliitikoille ja itselleen. Ihmisen elämä voi muuttua yhdellä rotan puraisulla.

Naurettavan mukaansatempaava tarina, joka pitää lukijan otteessaan.

 

Kirjailijasta:

Ahti Tahvanainen on kirjailija, joka kirjoittaa ihmisistä ja luonnosta, vahvalla huumorilla ja sarkasmilla väritettynä. Tahvanainen jäi majurina Ilmavoimista sotilaseläkkeelle vuonna 2019, joten kirjoittamiselle on nyt hyvin aikaa. Tahvanainen harrastaa mökkeilyä, kuntoliikuntaa, kalastusta ja luontokuvausta. Tahvanaisen tavoitteena on luoda ajatuksia herättäviä ja nauruhermoja kutkuttavia kertomuksia.

Kirja löytyy Kirjavälityksen ja Suomen kirjastopalvelun valikoimista. Yksityishenkilöt voivat ostaa kirjaa suoraan kustantajan (Books on Demand) nettimyynnistä.

Kirjan nimi: Rottien klaani

Kovakantinen

274 sivua

ISBN: 9789528026662

Kustantaja: Books on Demand