Kirjauutuus: Olemassaolon kysymyksiin vastaava kirja Jumala tänään kutsuu matkalle syvälliseen, sisäiseen henkisyyteen

Jumala tänään: Usko, Tietoisuus, Ihmiskunta tarjoaa vastauksia olemassaolon kysymyksiin, joita me kaikki mietimme yrittäessämme ymmärtää maailmaa. Kirjassa psykoanalyytikot, brasilialainen Claudia B. S. Pacheco ja kanadalainen Richard Lloyd Jones, keskustelevat Jumalan merkityksestä nykypäivässä. 

Kirjailijat ovat vuodesta 2006 tehneet podcasteja, joita esitetään säännöllisesti STOP Radio Networkissa. Tämä kirja perustuu näiden podcastien teologisiin ja tieteellisiin keskusteluihin. Kirjassa tarjotaan syvällinen, tieteellinen näkemys Jumalasta, mikä voi johtaa uuteen, rauhan ja hengellisyyden aikakauteen.
 
Tämä kirja on Trilogisen yliopison teologisen tiedekunnan tuotantoa ja perustuu analyyttisen trilogian tieteeseen, jonka ovat kehittäneet psykoanalyytikot Norberto R. Keppe ja Claudia Bernhardt de Souza Pacheco.

Tri Pacheco on psykoanalyytikko ja bestseller-kirjailija. Häneltä on aikaisemmin julkaistu suomeksi Naisia divaanilla – Naisen psykopatologian analyysi, Analyyttisen trilogian eli integraalisen psykoanalyysin ABC ja Tiedostaminen parantaa – Teomania: stressin aiheuttaja. Hän on perustanut ja johtaa Trilogisia Yliopistoja Brasiliassa. Hän on myös merkittävä somevaikuttaja, jonka terapeuttisella instagram-tilillä on 150.000 seuraajaa. Richard L. Jones on kanadalainen psykoanalyytikko, palkittu radiotoimittaja ja opettaja Trilogisissa Yliopistoissa. Kirjassa hän kertoo matkastaan modernista ei-uskovasta syvään ymmärrykseen henkisyydestä tieteellisen tutkimuksen kautta, jonka avulla kuka tahansa voi saada yhteyden todelliseen uskontoon, joka on itse asiassa ihmiselle sisäsyntyistä.

"Jumala tänään: usko, tietoisuus, yhteiskunta kertoo ihmiselle ominaisesta syvästä hengellisyydestä. Kirjoittajat tutkivat, miten ihmisen sielu nääntyy nälkään, koska inversion eli nuripäin kääntymisen vuoksi hylkäämme Jumalan rakkautta. Tiedostamalla sitä, miten kiellämme sisäistä tietoisuuden ääntämme, voimme palauttaa henkisen hyvinvoinnin ja terveyden”, sanoo Susan Berkley, kirjailija ja Great Voice yrityksen perustaja. 

Kirja on julkaistu kahdeksalla kielellä: englanniksi, portugaliksi, ranskaksi, italiaksi, espanjaksi, saksaksi, ruotsiksi ja nyt myös suomeksi.

ISBN 978-952-69584-3-9

Lue lukunäyte ja katso video kirjasta