Kaikki Kuuhun kadotetut lapset

Teemu Hankanen, uusi kotkalainen kirjailija

Kaikki Kuuhun kadotetut lapset on Teemu Hankasen ensimmäinen runoteos. Kirja käsittelee inhimillisiä virheitä ja realistisia kohtauksia kaikkine elämän kolhuin ja kuopin. Henkilökohtainen ja sanavalmis teos tuo uutta energiaa suomalaiseen runokenttään. Värikuvin toteutettu kuvitus on Minna Hankasen taidetta. Kuvat herättävät tekstin eloon ja maalailevat mielikuvia lukijan sielunmaisemaan. Sisarusten yhteinen kirja pysäyttää pohtimaan nykymaailman kiireistä rytmiä ja omaa roolia alati muuttuvassa maailmassa.

Teemu Hankanen on 35-vuotias kotkalainen uusi kirjailija. Vaiherikas ja kontrastein väritetty elämä on tuonut teksteihin kulmikkuuden ja pyöreyden liiton. Kirjailija on samaistuttava hahmo tosimaailmassa, virhein ja miettein. Matkaamme mahtuu hyvää sekä huonoa. Vääriä valintoja ja täydellisiä hetkiä. Katkeruutta, mutta haaveilua kauniista huomisesta. Kaikki Kuuhun kadotetut lapset omakustanne saatavilla joulukuussa 2023.

 

”Paljetteja

Mekossasi oli paljetteja

Muistan sen aina tiettyinä päivinä vuodesta

Vuosi vuodelta harmaannun

Ja unohdan muistella sinua

Paljetteja

Mekossasi oli muistaakseni paljetteja”

 

”Halusin tehdä jotain inhimillistä. Halusin tehdä varta vasten virheen. Ja tässä se on. Kannesta kanteen. Tekstiä, joka ei välttämättä tarkoita mitään. Tai sitten jokaisella sanalla on merkitys muiden joukossa. Sen voit päättää sinä. Ja kertoa eteenpäin. Tai vaieta ikuisesti. ”