Kysy kirjastonhoitajalta -palvelu on uudistunut

Kysy kirjastonhoitajalta on uudistunut. Ulkoasu on uusi ja ilmavampi. Toivomme, että se on miellyttävämpi ja joustavampi käyttää. Olemme lisänneet muutaman uuden toiminnon, jotka on tarkoitettu kirjastojen käyttöön. Vastauksissa näkyy nyt vastaajakirjasto. Klikkaamalla vastaajakirjastoa vastauksessa tai Infon Vastaajakirjastot -listauksessa, saa näkyviin kirjaston vastausten listan. Jos haluatte, voitte linkittää tähän postauksissanne tai kirjaston sivulla. 
https://www.kirjastot.fi/kysy/tietoa-palvelusta/kirjastot

Palveluun kootaan myös kokoelmia ajankohtaisista aiheista. Ne sisältävät vastauksia, joita palvelussa on vuosien aikana annettu. Kokoelmat sopivat myös lähetettäväksi esimerkiksi sosiaalisessa mediassa sen lisäksi, että niistä löytyy hyvää tietoa.
https://www.kirjastot.fi/kysy/kokoelmat

Palvelun uusia vastauksia voi tilata RSS:nä tai seurata Twitterissä. RSS-syötteen voi tilata erikseen myös musiikki- ja kirjallisuus- ja ekirjastovastauksista. Facebookissa Kysy kirjastonhoitajalta on myös.
https://www.kirjastot.fi/kysy/tietoa-palvelusta/tilaa

Kysy kirjastonhoitajalta on mukana Kirjastot.fi:n tarjoamissa upokkeissa. Tulevan kevään aikana Kirjastot.fi:ssä suunnitellaan sopivia sisältöjä kirjastojen tiedonhaun sivuille. Näistä tiedotetaan myöhemmin.

Vastaamisessa ei suurempia muutoksia ole. Mikäli kirjastossanne tarvitaan opastusta uuden palvelun käytössä tai tunnusasioissa on kysyttävää, ottakaa yhteys Kirjastot.fi-toimitukseen, yhteystiedot alla.

Uusia vastaajakirjastoja otetaan mielellään mukaan palveluun, ottakaa yhteys, toimitus opastaa.

Tutkikaa palvelua, esitelkää sitä asiakkaillenne ja käyttäkää itsekin aineistoa luovasti. Kaikki palaute sekä kehittämisehdotukset vastaanotetaan mieluusti.

Yhteistyöstä iloiten,
Nina Granlund
Kirjastot.fi-toimitus
nina.granlund@kirjastot.fi