Uutiset ja tiedotteet

Kirjastot.fi:n uutiset ja tiedotepalvelu uudistuivat

Kirjastot.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa kahden eri kanavan kautta. Uutisryhmiin kuuluvat Kirjastot.fi:n etusivun uutiset, Ajankohtaista kehittämistyöstä, Ajankohtaista kirjastoautossa ja Ajankohtaista musiikissa. Näihin ryhmiin ilmoitukset jätetään uutisten ilmoituslomakkeella. Uutisryhmän tiedotteista on saatavissa rss-syötteet sekä ilmoitukset sähköpostiin. Niitä voi tilata Tilaa-sivun kautta kirjautuneena käyttäjänä. Kirjautumistunnukset voi tehdä Kirjautumissivun Rekisteröidy-lomakkeen avulla.

Toisena ryhmänä on Ammattikalenterin kautta jätettävät tiedotteet. Ammattikalenterissa tiedotteita voi jättää ryhmiin Avoimia työpaikkoja, Haen työpaikkaa, Koulutukset ja seminaarit, Kirjastojen tapahtumat sekä Työvälineet ja valtakunnalliset ilmoitukset. Voit laatia ilmoituksen itse ja tallentaa sen, toimitus julkaisee ilmoituksen tarkistuksen jälkeen. Ammattikalenterin ilmoituslomake täällä.

Myös Ammattikalenterin eri ryhmistä on rss-syötteet. Kaikista ryhmistä saa ilmoitukset omaan sähköpostiin Tilaa-sivun kautta. Koulutukset ja seminaarit voit nähdä myös Kirjastoalan koulutuskalenterin kuukausinäkymässä.  HUOM! Koulutus- ja seminaari-ilmoitukset ohjautuvat Kirjastoalan koulutuskalenterin kuukausinäkymään vain kun ilmoituslomakkeelle on täytetty päivämäärä ja kellonajat.

Tämä sivu odottaa muutosta

Kirjastot.fi:n uutis- ja tiedoteryhmiä on muutettu kesäkuussa 2018 ja tämän nyt katsomasi sivun sisältö tulee muuttumaan. Toistaiseksi sivulla näytetään Kirjastot.fi:n etusivun uutisia, Ammattikalenterin vanhaa ryhmää Ajankohtaista tapahtumista sekä uutisia maailmalta. Kirjastoalan uutisia maailmalta on uutispalvelu, josta voi tilata kaikki uutiset RSS-syötteenä tai lähdekohtaisesti erillisenä syötteenä. Kansainväliset uutiset voi tilata lähdekohtaisesti. Kansainvälisten uutisten tilaus. Uudistamme tiedotteiden näyttöä kun kirjastoalan kehittämiseen liittyvä sivukokonaisuus kesän 2018 aikana valmistuu.