Uutiset ja tiedotteet

Kirjastot.fi:n uutiset, ammattikalenteri ja ilmoitusten jättö

Kirjastot.fi:n uutisia voi seurata sivustolla sekä tilaamalla ne sähköpostiin. Ryhmään Uutiset kuuluvat Kirjastot.fi:n etusivun uutiset (myös tällä sivulla), Ajankohtaista kehittämisestä, Ajankohtaista kirjastoautossa ja Ajankohtaista musiikissa. Näihin ilmoitukset jätetään uutisten ilmoituslomakkeella.

Toisena ryhmänä on Ammattikalenterin kautta jätettävät tiedotteet: Avoimia työpaikkoja, Haen työpaikkaa, Koulutukset ja seminaarit, Kirjastojen tapahtumat (myös tällä sivulla) sekä Työvälineet ja valtakunnalliset ilmoituksetAmmattikalenterin ilmoituslomake täällä.

Uutisista ja ammattikalenterin on saatavissa rss-syötteet sekä ilmoitukset sähköpostiin. Niitä voi tilata Tilaa-sivun kautta kirjautuneena käyttäjänä. Kirjautumistunnukset voi tehdä oikeassa yläkulmassa näkyvän kirjautumislinkin Rekisteröidy-lomakkeen avulla.