Avoimia työpaikkoja

Kirjastopalvelupäällikkö Espoon kaupunginkirjastoon

Kirjastopalvelupäällikkö

Työavain 3-1654-19

Vakinainen virkasuhde alkaen 1.1.2020
Hakuaika päättyy 11.10.2019 kello 15:45
Espoon kaupunginkirjasto, Leppävaarankatu 9, 02600 Espoo

Espoon kaupunginkirjasto toimii monimuotoisesti espoolaisten lasten, nuorten ja aikuisten arjessa. Suomalaisessa kirjastokentässä se on suunnannäyttäjä, kehityksen kärjessä niin lasten- ja nuortentyössä, makerspace-toiminnassa, pelikasvatuksessa kuin musiikkipedagogiikassakin.

Kirjastopalvelupäällikön määräaikanen tehtävä

Pirkkalan kunnassa on haettavana kirjastopalvelupäällikön määräaikainen työsuhde ajalle 1.11.2019 - 31.12.2020. Määräaikaisuus saattaa jatkua vielä tuon jälkeen, tämä tarkentuu myöhemmin.

Kelpoisuusehto on säädetty yleisistä kirjastoista annetun lain (1492/2016) 17 §:n 2 momentissa, jonka mukaan kunnan kirjastolaitosta johtavalta vaaditaan virkaan tai tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamistaito ja hyvä perehtyneisyys kirjastojen tehtäviin ja toimintaan.

Kirjastovirkailija

Haemme Kirjastovirkailijaa vakituiseen työsuhteeseen 1.11.2019 alkaen.

Vakanssi sijoittuu kirjallisuus- ja taideosastolle. Vakanssin keskeisenä tehtävänä on kaunokirjallisuuden ja eri taidelajien esittely aineistonostojen, pienimuotoisten tapahtumien ja työpajojen avulla. Tehtäviin kuuluu myös kokoelmatyötä sekä monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä kuten tiedonhaku, kirjastokierrosten vetäminen ja digiopastuksiin osallistuminen.

Kirjastovirkailija

Haemme KIRJASTOVIRKAILIJAN sijaista ajalle 1.11.2019 - 24.8.2020 lähipalveluiden tiimiin, johon kuuluvat Launeen ja Renkomäen lähikirjastot sekä Liipolan kirjastopiste. Lahden eteläisen puolen kirjastot ovat vilkkaita lähikirjastoja ja niiden asiakaskunta koostuu sekä aikuisista että lapsiperheistä. Myös alueen päiväkodit ja koulut käyttävät kirjastojen palveluita aktiivisesti.

Kirjastovirkailija Myyrmäen kirjastoon Vantaalle

Haemme Myyrmäen kirjastoon kirjastovirkailijaa vakituiseen työsuhteeseen 1.11.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Myyrmäen kirjasto on Vantaan toiseksi suurin, vilkas ja eloisa kirjasto. Kirjasto sijaitsee Myyrmäkitalossa, Vantaan läntisten kaupunginosien kulttuuri- ja monitoimikeskuksessa, kauppakeskus Myyrmannin vierellä.

Vantaan kirjastojen toiminta-ajatus on kaikkien lukutaitojen edistäminen. Kirjastomme painopisteenä on lasten, nuorten ja perheiden vapaa-ajan toiminta.

KIrjastonhoitajan toimi Janakkalan kunnankirjastossa

Haemme palvelukseemme aikuistenosaston kirjastonhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 14.10.2019 alkaen.

Janakkalan kunnankirjaston palvelupaikat ovat pääkirjasto Turengissa, Tervakosken lähikirjasto ja kirjastoauto. Kirjastonhoitaja työskentelee ensisijaisesti Janakkalan pääkirjastossa. Työtehtäviin kuuluu mm. kirjastotietokannan ylläpito, Mikromarc-kirjastojärjestelmän pääkäyttäjän tehtävät, asiakas- ja tietopalvelu, yhteistyö yläkoulujen ja lukion kanssa, kokoelmatyö, työntekijöiden ja harjoittelijoiden perehdytys ja kirjastotoimenjohtajan sijaisena toimiminen.

Erikoiskirjastovirkailija Oodiin

Hae HelsinkiRekryn sivujen kautta työavaimella: 49-205-19 

Etsimme erikoiskirjastovirkailijaa Keskustakirjasto Oodin Tilat- ja osallisuustiimiin.

Haluatko olla osa Keskustakirjasto Oodin työtä pelkäämätöntä ja motivoitunutta työyhteisöä? Jos luovit suvereenisti hektisessä asiakaspalvelussa ja sinulla on kokemusta asiakkaita osallistavista työmuodoista ja palvelujen markkinoinnista etkä pelkää ottaa vastuuta itseohjautuvassa tiimissä, voit olla etsimämme henkilö.