Avoimia työpaikkoja

Kirjastopedagogin määräaikainen toimi Seinäjoen kaupunginkirjastossa

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt Seinäjoen kaupunginkirjastolle valtionavustusta Lukutukea koulutien alkuaskeliin -hankkeeseen.

Sen perusteella haemme Seinäjoen kaupunginkirjastoon määräaikaiseen työsuhteeseen kirjastopedagogia, joka toimii koko kaupunginkirjaston alueella ajalla 1.8.2020–31.7.2021. 

Tehtävä painottuu alkuopetuksen ja kirjaston yhteistyön kehittämiseen ja työpiste sijaitsee Seinäjoen pääkirjastossa. Työyksikkönä on lasten ja nuorten lukemista edistävien kirjastopalvelujen valtakunnallinen erityistehtävä.

Projektikoordinaattori

Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tuusulan kunta hakee sivistyksen toimialueelle

PROJEKTIKOORDINAATTORIA

Tuusulan sivistyksen toimialue on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriöltä hankeavustusta lasten lukutaidon vahvistamiseksi Eino ja Leino -hankkeeseen. Hankkeeseen etsitään projektikoordinaattoria ajalle 1.8.2020-31.10.2021.

Projektikoordinaattorina pääset toteuttamaan hanketta, jossa kehitetään pienten lasten lukutaitoa. 

Kuurojen Liitto hakee informaatikon sijaista

Kuurojen Liitto hakee informaatikon sijaista

Kuurojen Liitto ry on viittomakielisten kuurojen etu-, asiantuntija- ja palvelujärjestö.

Liiton erikoiskirjasto, joka sijaitsee Valkeassa talossa, Helsingin Pohjois-Haagassa, on kaikille avoin kokoelma, jonka pääasialliset erikoisalat ovat kuurous ja viittomakielet. Kirjasto toimii myös Kuurojen kansanopiston ja Humanistisen ammattikorkeakoulun (HUMAK) opiskelijakirjastona.

Kuurojen Liitto ry hakee

KOKOPÄIVÄISTÄ INFORMAATIKON SIJAISTA TIETO- JA KIRJASTOPALVELUIHINSA

Informaatikko, sijaisuus

Informaatikko Kuurojen Liitto ry:n tieto- ja kirjastopalveluihini

Kuurojen Liitto ry on viittomakielisten kuurojen etu-, asiantuntija- ja palvelujärjestö. Liiton erikoiskirjasto, joka sijaitsee Valkeassa talossa, Helsingin Pohjois-Haagassa, on kaikille avoin kokoelma, jonka pääasialliset erikoisalat ovat kuurous ja viittomakielet. Kirjasto toimii myös Kuurojen kansanopiston ja Humanistisen ammattikorkeakoulun (HUMAK) opiskelijakirjastona.

Kuurojen Liitto ry hakee

KOKOPÄIVÄISTÄ INFORMATIIKON SIJAISTA TIETO- JA KIRJASTOPALVELUIHINSA

AJALLE 14.4.2020 -13.4.2021

Kirjastovirkailija

Tornionlaakson kirjaston Ylitornion toimipisteessä on haettavana toistaiseksi voimassa oleva kirjastovirkailijan työsuhde. Tornionlaakson kirjasto on Ylitornion ja Pellon yhteinen kirjasto, jonka hallinnoinnista vastaa Ylitornion kunta.

Tutustu kuntarekryssä olevaan hakuilmoitukseen ja hae meille töihin!
 

Pedagoginen informaatikko

Haemme Helsingin kaupunginkirjastoon vakinaiseen työsuhteeseen pedagogista informaatikkoa, joka toimii koko kaupunginkirjaston alueella. Tehtävä painottuu aikuisten lukemisen edistämiseen. Pedagogisen informaatikon työpiste sijaitsee työsuhteen alkaessa Pasilan kirjastossa.

Helsingin kaupunginkirjastossa työskentelemme alueellisissa tiimeissä. Pedagoginen informaatikko on jäsenenä läntisen palvelualueen sisältötiimissä.

Kirjastotoimenjohtaja

Kemin kaupunki julistaa uudelleen hakuun määräaikaiseen virkasuhteeseen (aiemmat hakemukset ovat mukana haussa)

KIRJASTOTOIMENJOHTAJAA (työavain 283696)

Kirjastotoimenjohtaja vastaa Kemin kaupungin kirjastopalveluiden kehittämisestä, taloudesta ja henkilöstöstä.

Kirjaston johtaminen ja kehittäminen vaatii kykyä strategiseen suunnitteluun, yhteistyöverkostoissa toimimiseen, henkilöstöjohtamiseen, taloussuunnitteluun ja arviointiin sekä sitoutumista kaupungin tavoitteisiin.

Palvelupäällikkö

Haemme palvelupäällikköä lähikirjastopalveluihin Lohjan kaupunginkirjastoon. Kaupunginkirjastoon kuuluu pääkirjaston lisäksi seitsemän lähikirjastoa, kirjastoauto sekä kaksi kirjastopistettä.

Kirjastovirkailijan toimi

Haemme palvelukseemme kirjastovirkailijaa vakinaiseen työsuhteeseen 1.6.2020 alkaen.

Janakkalan kunnankirjaston palvelupaikat ovat pääkirjasto Turengissa, Tervakosken lähikirjasto ja kirjastoauto. Kirjastovirkailija työskentelee ensisijaisesti pääkirjastossa. Työtehtäviin kuuluu mm. asiakas- ja tietopalvelu, laskujen ja maksujen käsittely, perintään liittyvät tehtävät, tilavarausten hoitaminen ym. kirjaston päivittäiset tehtävät.