Lahden AKE:n omatoimikirjastotutkimuksen workshop

Lahden AKE-alueen omatoimikirjastojen asiakastutkimuksesta saadaan tuloksia tammikuussa.

Kyseessä on verrattain laaja tutkimus, sillä mukana on kirjastoja kaikista alueen neljästä maakunnasta, 15 paikkakunnalta. Tutkimuksen toteuttaa Innolink, ja asiakkaita kuullaan kirjastoissa toteutettavissa ryhmäkeskusteluissa. 

Tutkimustulokset julkistetaan pe 10.1.2020 klo 10-11.30, jolloin on mahdollista seurata tulosten julkistustilaisuutta joko paikan päällä Lahdessa tai etänä Adobe Connect -yhteydellä. Tässä tilaisuudessa Innolinkin tutkimuskonsultti Emilia Lehtinen esittelee tuloksia ja lisäksi on mahdollisuus kysymyksiin.

Workshop

Tuloksia työstetään edelleen workshopissa 15.1.2020 klo 13 – 16. Kolmivaiheisessa osallistavassa workshop-työskentelyssä pureudutaan tarkemmin siihen, mikä on tulosten anti ja mitä voidaan tehdä omatoimipalvelujen kehittämiseksi.

  • Mitä tietoa saimme? Mikä on tärkein tieto meille?
  • Mistä tulos kertoo? Mitä se tarkoittaa suhteessa tavoitteisiimme?
  • Mitä tavoittelemme? Miten uudistumme / mitä muutamme, että tavoite toteutuu?

Työskentelyä ohjaa Petteri Halmela (Innolink). Tilaisuus järjestetään Lahden pääkirjaston monitoimitilassa, ja siihen ei ole etäosallistumismahdollisuutta.

Voit osallistua workshopiin, vaikket pääsisi seuraamaan tulosten julkistustilaisuutta, mutta siinä tapauksessa on suositeltavaa tutustua tutkimuksen tulosraporttiin ennakkoon.

Ilmoittaudu 15.1. workshopiin (7.1. mennessä)

Mikäli tilaisuus täyttyy, etusijalla ovat Lahden AKE-alueen (Etelä-Karjala, Kanta-Häme, Kymenlaakso, Päijät-Häme) yleisten kirjastojen työntekijät.

Kaupunki
Lahti
Sijainti
Lahden pääkirjasto, monitoimitila
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Lahden kaupunginkirjasto, alueellinen kehittämistehtävä
Yhteyshenkilö
Hanna Pitkänen
Puhelin
0444826071
Hinta
Maksuton