Koulutus ja seminaarit

Kaukopalvelun YHTEISET-etäkahvit

Seurattavissa verkossa

Tervetuloa kuulemaan ja kysymään! 

Kaukopalvelun käsikirja on uudistunut, Varastokirjaston kanssa pohditaan, josko asiakas voisi varata aineistoa suoraan –  ja kaukopalvelukäytännöistä riittää varmaan keskusteltavaa.

Etäkahveilla Kaukopalvelun käsikirjaa esittelee STKS:n Aineiston saatavuus -työryhmän puheenjohtaja Eija Kajava. Uudistettu käsikirja löytyy Kirjastot.fi:n sivuilta.

Asiakastoiminen varastokirjastotilaus -projektin kuulumisia esittelee Jyväskylän kaupunginkirjastosta Anne Koivisto. Mikä on projektin tavoite ja missä nyt mennään?

Linjoilla työryhmien jäseniä sekä Helsingin kaupunginkirjastosta Kasimir Andersson. Etäkahveilla on mahdollisuus kysyä myös ruotsiksi.

Tule linjoille 24.5. klo klo 13–14. Kokoonnutaan Teamsissa. 
Kysy sinua pohdituttavista asioista ja ehdota parannuksia käytäntöihin!
Etäkahveille ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Mukaan pääset alla olevasta linkistä.

Microsoft Teams -kokous

Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

Lisätietoa :
kasimir.andersson@hel.fi 

YHTEISET-etäkahvit ovat verkkotapaamisia, joissa voi kuulla kirjastojen yhteisten palvelujen käytännön toiminnasta tai keskustella asioista, joita pohditaan kirjaston arjessa. Voit ehdottaa etäkahviaiheita täksi kevääksi mistä vaan alan asiasta. Tarpeen tullen kollegallinen verkkotapaaminen onnistuu nopeasti. YHTEISET-etäkahveista ilmoitetaan Kirjastot.fi:n koulutusilmoituksissa ja Koulutuskalenterin kuukausinäkymässä. Kahvien järjestelystä vastaa Yleisten kirjastojen digihanke / Päivi Litmanen-Peitsala.

Sijainti
Teams-kokous
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Yleisten kirjastojen digihanke
Yhteyshenkilö
Päivi Litmanen-Peitsala
Koulutuksen tai seminaarin aihe