Kirjastovirkailija Kouvolaan

Haemme idearikasta ja verkostoitumistaitoista kirjastovirkailijaa Kouvolan kaupunginkirjastoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Keskeisenä tehtävänäsi on elävöittää ja avata kokoelmia etenkin tapahtumien avulla. Työtehtäviin kuuluu myös päivittäin monipuolinen asiakaspalvelu, neuvonta ja digiopastus.
Arvostamme motivoitunutta, kokeilevaa ja kehittävää työotetta.

Työhön kuuluu ilta- ja lauantaivuoroja. Työn alkaessa kirjastovirkailijan työpiste on Kouvolan pääkirjasto. Kirjastovirkailija työskentelee tarvittaessa myös muissa toimipisteissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammatillinen perustutkinto tai soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu 35 ov:n/60 op:n laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto.

Kouvolan kaupunginkirjasto on valinnut lähivuosien strategiseksi painopisteeksi lasten ja nuorten lukemiskulttuurin ja monipuolisen lukutaidon edistämisen. Hyvät kirjastopalvelut tehdään yhdessä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2174 €/kk.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 84 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!
Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.


Hakuaika päättyy sunnuntaina 7.4.2019.

Hakemukset Kuntarekryn kautta:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kirjastovirkailija-kvl-20-3-19/

 

Lisätietoja

Marko Niskapohja
Kirjastotoimen apulaisjohtaja
Puh. 020 615 7843


Leena Tuomala
Kirjastonjohtaja
Puh. 020 615 6416

Kaupunki
Kouvola