Kirjastovirkailija

Haemme KIRJASTOVIRKAILIJAN sijaista ajalle 1.11.2019 - 24.8.2020 lähipalveluiden tiimiin, johon kuuluvat Launeen ja Renkomäen lähikirjastot sekä Liipolan kirjastopiste. Lahden eteläisen puolen kirjastot ovat vilkkaita lähikirjastoja ja niiden asiakaskunta koostuu sekä aikuisista että lapsiperheistä. Myös alueen päiväkodit ja koulut käyttävät kirjastojen palveluita aktiivisesti.

Kirjastovirkailijan tehtäväkuvaan kuuluvat asiakaspalvelu, sisältöjen avaaminen asiakkaille, kokoelmanhoito ja järjestelytehtävät sekä osallistuminen mediakasvatus- ja tapahtumapalveluiden tuottamiseen. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, kykyä toimia itsenäisesti sekä kirjallisuuden tuntemusta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kirjastotyöstä.

Kelpoisuusehtona on vähintään kirjasto- ja informaatioalan ammattitutkinto tai muu kirjastoammatillinen tutkinto.

Tehtäväkohtainen palkka on 2.062,78 €/kk. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 20.9.2019 klo 15.00.

Lahden kaupunginkirjasto tarjoaa tietoa ja elämyksiä, edistää lukemista, sivistystä ja tietoyhteiskuntataitoja sekä tukee elinikäistä oppimista, henkistä kasvua ja hyvinvointia. Lahden kaupunginkirjasto on yksi alueellista kehittämistehtävää hoitavista kirjastoista kokeillen, uudistaen ja toteuttaen kirjastopalveluja avoimesti, rohkeasti ja yhteisöllisesti.

Pääkirjaston asiakaspalveluista vastaavat Kirjallisuus- ja tietopalvelut sekä Media- ja musiikkipalvelut. Lähipalveluihin kuuluvat kuusi lähikirjastoa, kaksi kirjastopistettä ja kirjastoautoa. Henkilöstöä on lähes 100.

Kaupunki
Lahden kaupunki
Sijainti
Lahti
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Lahden kaupunki
Yhteyshenkilö
Sanna Kuosa
Puhelin
044 416 3228