Kysyin äskettäin teiltä seuraavan kysymyksen: Kysymys: Haluaisin tietää mistä voisin hankkia lääketieteen alan äänikirjoja, jotka tasoltaan vastaisivat…

Kysytty
24.4.2009

Kysyin äskettäin teiltä seuraavan kysymyksen:

Kysymys: Haluaisin tietää mistä voisin hankkia lääketieteen alan äänikirjoja, jotka tasoltaan vastaisivat lääkärin peruskoulutuksen tasoa? Kaikki lääketieteen alat kiinnostavat, mutta erityisesti kiinnostaisivat ainakin kardiologia ja keuhkotaudit.

Sain siihen seuraavan vastauksen:

Vastaus: Terveystieteiden keskuskirjastosta kerrottiin, että ainakaan Suomessa tällaisia äänikirjoja ei ole. On mahdollista, että muualta maailmasta niitä löytyisi, mutta varsin kallista niiden hankkiminen olisi.

Nyt haluaisinkin tarkentaa kysymystäni seuraavasti. Halusin nimenomaan tietää mistä (ulkomailta, hinnasta riippumatta) voisin näitä äänikirjoja tilata, mikäli se on mahdollista? Tiedän ettei niitä ole yleisesti saatavilla Suomessa.

Vastaus

Vastattu
24.4.2009
Päivitetty
24.4.2009

Mahdollisia ostopaikkoja voisivat olla esim. seuraavat äänikirjojen myyjät:

BBC Audiobooks: http://www.bbcaudiobooks.com/Default.html

ISIS soundings: http://www.isis-publishing.co.uk/

Hachette Audio: http://www.hachettebookgroup.com/publishing_hachette-audio.aspx

Ainakin näiden julkaisijoiden lääketiedeaiheisia äänikirjoja löytyi WorldCatin kautta. Sitä, mitä tasoa ne vastaavat, on vaikea päätellä. WorldCat on maailman suurin kirjastojen yhteinen bibliografinen tietokanta. Sitä voi käyttää Helsingin kaupunginkirjastojen asiakastietokoneilla (http://www.lib.hel.fi/Page/54608c87-615d-42e1-a179-bca5a49b4f31.aspx).

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.