Yritän varata Lähijohtamisen perusteet terveydenhuollossa -nimistä verkkokirjaa, mutta helmet ei anna minun varata sitä. Kun yritän varata, ruutuun tulee…

Kysytty
7.12.2011

Hei,

Yritän varata Lähijohtamisen perusteet terveydenhuollossa -nimistä verkkokirjaa, mutta helmet ei anna minun varata sitä. Kun yritän varata, ruutuun tulee teksti ei varattavissa. Kuitenkin luokkakaverini pystyvät kirjan varaamaan.

Vastaus

Vastattu
7.12.2011
Päivitetty
7.12.2011

Sähköisiä kirjoja ei valitettavasti voi tietääkseni varata. Voit kuitenkin katsoa kirjan saatavuuden klikkaamalla yläreunassa olevaa linkkiä Siirry sivulle https://www2.helmet.fi/ebook/index.html?isbn=951-37-4495-7. Sen jälkeen pääset kirjautumaan järjestelmään kirjastokorttisi numerolla ja pin-koodilla. Jos kirja on lainassa, täytyy vain odotella, että se palautuu. Mikäli luokkakaverisi ovat jotenkin onnistuneet varaamaan nimenomaan e-kirjan, kannattaa kysyä heiltä, miten he ovat siinä onnistuneet.

Tiesitkö muuten, että kyseistä kirjaa on tällä vastaushetkellä painettuna versiona saatavilla Hammaslääketieteen kirjastosta tai Viikin kampuskirjastosta? Sieltä lainaamiseen tarvitaan erillinen Helka-kortti, mutta se on ilmainen ja sen saa noissa kirjastoissa kuka tahansa esittämällä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Jos tuo kuulostaa hyödylliseltä vaihtoehdolta, voit katsoa kirjaa osoitteesta https://helka.linneanet.fi. Hammaslääketieteen kirjaston yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.helsinki.fi/kirjasto/terkko/hammas/ ja Viikin kampuskirjaston osoitteesta http://www.helsinki.fi/kirjasto/viikki/.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.