Onko ulkosuomalaisilla mahdollisuutta saada mitään kautta kirjastokorttia, jos pysyvää osoitetta ei Suomessa ole? Lähinnä tarkoituksena olisi e-…

Kysytty
19.5.2013

Hei!
Onko ulkosuomalaisilla mahdollisuutta saada mitään kautta kirjastokorttia, jos pysyvää osoitetta ei Suomessa ole?
Lähinnä tarkoituksena olisi e- kirjastokorttia käyttö.

Vastaus

Vastattu
21.5.2013
Päivitetty
21.5.2013

Ikävä kyllä kirjastokortin saavat vain henkilöt, joilla on osoite Suomessa. Lisäksi kortti on haettava kirjastosta henkilökohtaisesti ja esitettävä henkilötodistus korttia haettaessa. Alla esimerkiksi tietoa pääkaupunkiseudun Helmet-kirjastojen kortista:

http://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Asiakkaana_kirjastossa/Kirjastokortti_j…

e-aineistojen tulo kirjastojen kokoelmiin on lisännyt kiinnostusta saada kirjastokortti myös muiden kuin kotikunnan kirjastoon, samoin kuin kirjaston palvelujen käyttöön ulkomailla. Toivottavasti löydetään hyvä ratkaisu näiden verovaroin tuotettujen palvelujen käyttöön.

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Miksi ei voisi peria ulkopaikkakuntalaisilta maksua kirjastopalvelujen kaytosta? Maksaisin mielellani, jos saisin mahdollisuuden kayttaa suomalasen kirjaston palveluita sahkokirjojen muodossa. Terv. Saksasta

Samaa palvelua minäkin etsin. Asun Kanadassa ja olisi ihana pystyä lukemaan suomalaisia sähkökirjoja kirjaston kautta. Voisi olla kirjastokortti pelkille sähkökirjoille esim.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.