Sain uuuden kirjastokortin kadonneen tilalle. Nyt en pääse vanhoilla numeroilla ja tunnuksilla Vaski-kirjastoon. Missä vika? En yhden pin-koodin takia viitsisi…

Kysytty
13.2.2017

Sain uuuden kirjastokortin kadonneen tilalle. Nyt en pääse vanhoilla numeroilla ja tunnuksilla Vaski-kirjastoon. Missä vika? En yhden pin-koodin takia viitsisi juosta kirjastossa, kun muuten on olemassa tämä loistava Vaski. Pitäisi vaan päästä varaamaan ja jatkamaan varausta, jonka olen netin kautta tehnyt. Saisinko sen pin-koodin sähköpostitse. Kortin numero on kaiketi kortin takana. Kiitos.

Vastaus

Vastattu
14.2.2017
Päivitetty
14.2.2017

Vaski-kirjastokortin tunnuslukua (PIN) ei valitettavasti voi vaihtaa puhelimessa tai sähköpostin välityksellä. Tällaisessa tapauksessa sinun täytyy käydä jossakin Vaski-kirjastossa, missä henkilökunta voi tarkistaa salasanasi tai luoda uuden salasanan. Kirjastokortin lisäksi tarvitset mukaasi kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.

Voit kuitenkin uusia lainojasi ja tehdä varauksia soittamalla Vaski-kirjastoon. Tämä onnistuu kirjastokortin takaa löytyvän tunnuksen avulla.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Uusi käyttäjätunnuksesi on uuden kirjastokortin numero, joka löytyy viivakoodin alta. Jos et erikseen toivonut että myös pin-koodi muutetaan, se on edelleen sama kuin ennen.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.