salasanat

14 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–14.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Sain uuuden kirjastokortin kadonneen tilalle. Nyt en pääse vanhoilla numeroilla ja tunnuksilla Vaski-kirjastoon. Missä vika? En yhden pin-koodin takia viitsisi… 721 14.2.2017 Vaski-kirjastokortin tunnuslukua (PIN) ei valitettavasti voi vaihtaa puhelimessa tai sähköpostin välityksellä. Tällaisessa tapauksessa sinun täytyy käydä jossakin Vaski-kirjastossa, missä henkilökunta voi tarkistaa salasanasi tai luoda uuden salasanan. Kirjastokortin lisäksi tarvitset mukaasi kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Voit kuitenkin uusia lainojasi ja tehdä varauksia soittamalla Vaski-kirjastoon. Tämä onnistuu kirjastokortin takaa löytyvän tunnuksen avulla.
Minulla on kirjastokortti, mutta en muista mun salasanaa. Mitä teen? 862 30.1.2017 Tällaisessa tapauksessa sinun täytyy käydä Turun kaupunginkirjastossa tai jossakin toisessa Vaski-kirjastossa. Kirjastossa voimme tarkistaa vanhan salasanasi tai luoda uuden salasanan. Kirjastokortin lisäksi tarvitset mukaasi kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.
Olen aikaisemmin kirjautunut nettikirjastoon, mutta nyt se ei enää onnistu. En muista salasanaani ja kun laitan "Ynohditko salasanasi" ja korttini… 257 7.9.2016 Hei! Tuo nykyisen nettikirjastomme ohjeistus on valitettavasti aika epäselvä. Kun unohdat salasanasi, ainoa tapa selvittää se on käydä henkilökohtaisesti kirjastossa, ota myös henkilöllisyystodistus mukaan. Emme lähetä salasanoja sähköpostitse tai puhelimella tietoturvasyistä. Tuo "Unohditko salasanasi" koskee vain ns. toisia tunnuksia, jotka voit halutessasi luoda itsellesi verkkokirjastoa varten. Niillä onnistuu esim. kirjojen arvostelu, mutta mitenkään välttämättömät nämä toiset tunnukset eivät ole.
Voiko kirjautumiseen vaadittavan salasanan saada muuten kuin käymällä kirjastossa? En meinaan muista omaa salasanaa 405 23.1.2015 Kyllä uuden salasanan saaminen vaatii kirjastokäyntiä ja henkilöllisyyden todistamista. Kyyti kirjastojen käyttösäännöt löytyvät osoitteesta: http://www.kyyti.fi/palvelut/kayttosaannot
En muista salasanaani enkä käyttäjätunnustani. Mitä teen? 470 11.9.2014 Kun kysymys on salassa pidettävistä asioista, joita ei kirjastokaan tiedä, ainoa tapa on mennä henkilökohtaisesti käyttämääsi kirjastoon ja ottaa mukaan valokuvalla varustettu henkilöpaperi henkilöllisyyden todistamiseksi. Mikään kirjasto ei hoida salasanoihin tai käyttäjätunnuksiin liittyviä asioita verkon kautta. Heikki Poroila HelMet-musiikkivarasto
Olen unohtanut indieflixiin kijrautumiseen vaadittavan salasanan. Klikkasin linkkiä salasanan resteoimiseksi, mutta en saa sähköpostiini mitään linkkiä josta… 693 5.3.2014 Hei, Salasanan vaihtamisen pitäisi onnistua juuri niin kuin olet toiminut. Kannattaa tarkistaa aluksi sähköpostisi roskapostikansio tai vastaavat, esim. tarjouskansiot. Sähköpostiohjelmasi on saattanut heittää postin niihin oudomman lähettäjäosoitteen vuoksi. Todennäköisesti sieltä pitäisi löytyä sähköposti, jonka otsikkona on ”RBdigital Account Reset”. Lähettäjänä on HelMet-kirjasto / rbsso@rbdigital.onmicrosoft.com Sähköpostissa on linkki, jonka kautta pääset valitsemaan uuden salasanan. Palveluntuottajan ohjesivuilla huomautetaan vielä, että salasanaa vaihtaessa käyttäjän tullee sallia tietokoneen selaimessa pop-up ilmoitukset eli ponnahdusikkunat https://www.rbdigital.com/help/zinio-faq Mikäli et löydä roskapostikansioista yms....
Olen unohtanut salasanani.Uudistaisin lainaukseni.Voinko saada sen sieltä 499 11.2.2014 Henkilökohtainen salasana on asia, jonka vain asiakas itse tietää. Siksi kaikki salasanoihin liittyvät toimet voidaan tehdä vain kirjastossa asianomaisen henkilökohtaisesti läsnäollessa. Jos olet unohtanut salasanasi, mene omaan kirjastoosi ja ota henkilöllisyystodistus varmuuden vuoksi mukaan. Muuta tapaa ei ole. Pääkaupunkiseudulla henkilökunta voi vain tuhota vanhan salasanan, jonka jälkeen asiakas saa syöttää järjestelmään uuden salasanan valintansa mukaan. Henkilökunta ei missään vaiheessa saa tietää, mikä tuo salasana on, siksi sitä ei myöskään voi vaihtaa ilman asiakasta itseään. Heikki Poroila HelMet-musiikkivarasto
Miten saan kirjastokorttitunnuksen, nelinumeroisen pin-koodin, jotta voin tehdä varauksia koneelta? 760 26.11.2013 Nelinumeroisen pin-koodin saat käymällä kirjastossa, jossa on esitettävä henkilöllisyystodistus. Sen jälkeen voit varata kirjoja ja uusia lainojasi Anders-verkkokirjastossa https://anders.verkkokirjasto.fi/. Halutessasi voit myös luoda itsellesi oman käyttäjätunnuksen. Tällöin saat verkkokirjaston kaikkia palvelut käyttöösi: oma kirjahylly, teosten pisteyttäminen, mahdollisuus arviointien tai artikkelien kirjoittamiseen. Kun yhdistät tekemääsi käyttäjätunnukseen kirjastokorttisi, voit uusia lainasi ja varata aineistoa itse tekemilläsi käyttäjätunnuksilla.
Miten saan salasanan, jotta voin uusia lainani verkossa? 607 5.2.2013 Salasanan Lahden kaupunginkirjastoon saat käymällä missä tahansa kaupunginkirjaston toimipisteessä ja esittämällä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. http://kaupunginkirjasto.lahti.fi/uusinta.htm
Kun taas päivititte Helmetiä niin systeemi lakkasi tunnistamasta esisyötettyä kirjastokortin numeroa ja salasanaani. Miten saan taas systeemin muistamaan ne… 696 13.6.2012 Kirjastokortin numero ja salasana pitää syöttää uudestaan jonka jälkeen valitaan selaimesta "muista täytetyt tiedot" -kohta. Näin tehden tietojen pitäisi säilyä koneen muistissa.
Mistä saa salasanan että voi varata/lainata lisäaikaa netissä? Siellä on kaksi kohtaa, kortin numero ja salasana. Niin errä mistä semmoisen salasanan saa? 482 17.10.2011 Hei! Salasanan saa vain henkilökohtaisesti kirjastosta, puhelimitse salasanaa ei anneta. Salasana yhdistetään kirjastokorttiisi, jolloin kirjastokortin numero toimii käyttäjätunnuksena.
Olen ulkomailla ja lainani erääntyi. Minulla on asiakastunnus tiedossa, mutta ei salasanaa lainan uusimiseksi. Onnistuuko teidän lähettää se sähköpostiini? … 571 18.1.2011 Hei! Salasanan saa vain henkilökohtaisesti kirjastosta, joten en voi sitä sinulle sähköpostitse lähettää. Voin kuitenkin uusia lainasi asiakastunnuksella, jos lainasta ei ole varauksia eikä maksimimäärä uusintoja ole täynnä.
Olisin uusinut lainani netissä, mutta en enää muistanut salasanaani. Saanko uuden salasanan, vai miten toimisimme? 836 17.1.2011 Hei! Salasanan saat vain käymällä henkilökohtaisesti jossakin Kuopion kaupunginkirjaston toimipisteessä. Lisäksi tarvitaan kirjastokorttisi ja kuvallinen henkilökortti. Tästä linkistä löydät aukioloajat: http://www.kuopio.fi/web/kulttuuri-ja-kirjasto/aukioloajat Jos et pääse vielä käymään kirjastossa, voit uusia lainasi soittamalla aukioloaikoina lainaustoimistoon p. 017-182318.
Minulla on kirjastokortti, mutta olen unohtanut salasanan. Voinko saada sähköpostiin uuden salasanan vai miten pitäisi toimia? 1548 6.5.2010 Turun kaupunginkirjaston salasanan voi itse vaihtaa, jos muistaa vanhan salasanan. Kun on kirjautunut Vaskissa http://www.turku.fi/vaski sisään "Omiin tietoihin", sivun alaosassa on kohta "Vaihda salasana". Mutta koska olet unohtanut salasanasi, sinun täytyy tulla kirjastoosi vaihtamaan se. Samalla täytyy näyttää oma kirjastokortti ja kuvallinen henkilöllisyystodistus.