Olen Helsingissä lainannut ekirjoja Helmetistä. Kesämökkini on Asikkalassa ja minulla on myös sinne kirjastokortti. Miten pääsisin käsiksi Lastun…

Kysytty
11.4.2014

Olen Helsingissä lainannut ekirjoja Helmetistä. Kesämökkini on Asikkalassa ja minulla on myös sinne kirjastokortti. Miten pääsisin käsiksi Lastun ekirjavalikoimaan? Onko minun hankittava Lahden kirjastokortti? Maksaako se erikseen jotakin?

Vastaus

Vastattu
11.4.2014
Päivitetty
16.5.2014

Kirjastokortti on aina ilmainen ja sellaisen voi saada itselleen mistä tahansa kunnan- tai kaupunginkirjastosta rekisteröitymällä kyseisen kirjaston asiakkaaksi. Lahden kaupunginkirjaston e-kirjoihin pääsee käsiksi rekisteröitymällä Lahden kirjaston asiakkaaksi kirjastossa paikan päällä. Mukaan tulee varata kuvallinen henkilöllisyystodistus. Ilmoittautuessasi Lahden kirjaston asiakkaaksi voit aktivoida Asikkalan kirjastokortin toimimaan Lahden kirjastoissa, jolloin voit yhdellä ja samalla kortilla asioida sekä Asikkalassa että Lahdessa. Sinun tulee siis kertaalleen asioida Lahden kaupunginkirjaston jossakin toimipisteessa, jolloin saat tarvitsemasi kirjastokortin numeron ja pin-koodin. Kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla pääset kirjautumaan Lastu -verkkokirjastoon ja lainaamaan e-kirjoja.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.