Otsikko
Tarvitsen aineistoa opinnäytetyötäni varten työssä oppimisesta ja työkierrosta henkilöstön ja osaamisen kehittämismenetelmänä.

Kysytty

Hei!
Tarvitsen aineistoa opinnäytetyötäni varten työssä oppimisesta ja työkierrosta henkilöstön ja osaamisen kehittämismenetelmänä.

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

Hei!

Voit hakea tarvitsemaasi aineistoa internetistä Kuopion kaupunginkirjaston Verkkokirjasto Sallin avulla http://www.kuopio.fi/kirjasto/
Tarkennetun haun kohtaan Asiasanat/Aihe voit kirjoittaa työssäoppiminen, työkierto, oppiva organisaatio, ammatillinen kehitys, osaamisen siirto, henkilöstökoulutus tai henkilöstösuunnittelu. Klikkaamalla kunkin teoksen nimeä, saat siitä tarkemmat tiedot ja näet myös, onko teosta sillä hetkellä lainattavissa kirjastossamme. Kirjastossamme on myös sähköisiä kirjoja, joita voit ladata omalle tietokoneellesi. Tarkempaa tietoa niistä saat kirjaston kotisivun kohdasta Hakemisto kirjaston palveluista, kohdasta Sähköiset kirjat.

Voit hakea tietoa myös kansallisista Linnea-tietokannoista: http://www.kansalliskirjasto.fi/kirjastoala/linnea.html
Arto- ja Linda-tietokantojen hakukäyttö on maksutonta. Voi käyttää noita aiemmin ehdottamiani asiasanoja noissakin tietokannoissa. Kunkin teoksen tai lehtiartikkelin saatavuuden voit tarkistaa kirjastomme Verkkokirjasto Sallista tai Itä-Suomen yliopiston kirjaston internetsivuilta https://josku.linneanet.fi/ tai Savonia-ammattikorkeakoulun nettisivulta http://portal.savonia.fi/amk/kirjasto - Lainaamiseen noista kirjastoista tarvitset kuhunkin oman kirjastokortin; Kuopion kaupunginkirjaston kortti käy vain omissa toimipisteissämme.

Saat tarvitessasi lisää apua Kuopion kaupunginkirjaston aikuistenosaston tietopalvelussa, mieluiten käymällä, jolloin ainakin saapuvilla olevien teosten sisällysluetteloista selviää aineiston soveltuvuus opinnäytetyötäsi varten.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.