Onko kirjastossa varattavissa olevia 2-4 henkilön kohtaamistiloja/hiljaisia tiloja?

Kysytty
25.9.2019

Onko kirjastossa varattavissa olevia 2-4 henkilön kohtaamistiloja/hiljaisia tiloja?

Vastaus

Vastattu
25.9.2019
Päivitetty
25.9.2019

Turun kaupunginkirjaston pääkirjastolla on kokoustiloja, joita asiakkaat voivat varata käyttöönsä maksua vastaan. Pienille ryhmille soveltuvat tilat Ideahuone (enintään seitsemän henkilöä) ja Kokoustila (enintään 20 henkilöä) sijaitsevat kirjaston uudisosassa, kahvila Siriuksen yläkerrassa. Näiden lisäksi uudisosan pääsisäänkäynnin vierestä löytyy suuremmille tapahtumille ja ryhmille (enintään 90 henkilöä) soveltuva Studio. Näiden tilojen varaukset tehdään pääkirjaston Uutistorin kautta. Varauksen voi tehdä joko paikan päällä neuvonnassa, puhelimitse tai verkossa menemällä osoitteeseen http://www.turku.fi/turun-kaupunginkirjasto ja valitsemalla "Palvelut" > "Vuokrattavat tilat pääkirjastossa". Avautuvalta sivulta löytyy tilojen hinnasto, varaustilanne sekä varauslomake.

Pääkirjaston nuorten osastolta, Stoorista löytyy ilmainen peli- ja ryhmätyöhuone, jonka voi varata neuvonnasta. Huone annetaan käyttöön vain 13-19 -vuotiaille.

Hiljaisia tiloja pääkirjastolla löytyy uudisosan toisesta kerroksesta tieto-osastolta, sekä vanhan kirjastorakennuksen toisesta kerroksesta, musiikkiosastolta. Näitä tiloja ei kuitenkaan voi varata vaan ne ovat aina kaikkien käytettävissä ja tarkoitettu lukemista tai muuta hiljaista työskentelyä varten. Tilat eivät näin ollen sovellu esimerkiksi ryhmätyöskentelyyn tai muuhun keskustelua vaativaan toimintaan.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä kysymyksesi.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.