Olen etsinyt muutamaa vanhemmanpuoleista (kahdeksankymmentäluvulta) englanninkielistä dekkaria Helsingin ja maakuntakirjastoista sekä antikvaarien yhteiseltä…

Kysytty
29.8.2008

Hei! Olen etsinyt muutamaa vanhemmanpuoleista (kahdeksankymmentäluvulta) englanninkielistä dekkaria Helsingin ja maakuntakirjastoista sekä antikvaarien yhteiseltä internet-sivustolta. Ei löydy niistä. Ei kirjakaupoissakaan tietenkään ole. Yhdessä internet-kaupassa ne mainittiin, mutta olivat pysyvästi loppu. Sain vähän toivoa, kun löysin niitä Amazonin internet-kaupasta, mutta en voi tilata niitä koska pankkikorttini ei kelpaa siellä. Eikä minulla ole pankkitunnuksiakaan. Tiedättekö jotain internet-kauppaa jota kannattaisi kokeilla ja jossa voi maksaa normaalisti laskulla? Kiitos!

Vastaus

Vastattu
2.9.2008
Päivitetty
2.9.2008

Yksi mahdollisuus on selvittää muiden maiden kirjastojen tilanne. Kirjastot.fi-sivuilta pääset selaamaan eri maiden kirjastojen aineistotietokantoja:
http://www.kirjastot.fi/fi-FI/kirjastot/ulkomaiset/
Helsingin kaupunginkirjaston asiakastietokoneilta pääset myös WorldCat-tietokantaan, joka on maailman laajin kirjastojen bibliografinen tietokanta:
http://www.lib.hel.fi/fi-FI/tietokannat/
Voit myös pyytää kirjaston henkilökuntaa tekemään hakuja.

Helsingin kaupunginkirjastossa kaukolainaus Suomesta ja Pohjoismaista maksaa 4 euroa, muualta Euroopasta 25 euroa:
http://www.lib.hel.fi/fi-FI/kaukopalvelu/

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.