Mistäköhän voisi etsiä netistä kaikkien Suomen kirjastojen kirjoja, esim jos haluaa etsiä tiettyä kirjailijaa, eikä sitä ole oman paikkakunnan kirjastossa,…

Kysytty
19.7.2005

Mistäköhän voisi etsiä netistä kaikkien Suomen kirjastojen kirjoja, esim jos haluaa etsiä tiettyä kirjailijaa, eikä sitä ole oman paikkakunnan kirjastossa, niin millä nettisivulla voi pistää hakuun. Kiitos.

Vastaus

Vastattu
19.7.2005
Päivitetty
20.7.2005

Kirjastot.fi on kaikille avoin tiedonhaun ja kirjastopalveluiden portaali. Se löytyy osoitteesta http://www.kirjastot.fi . Sieltä saa tietoa Suomen kirjastojen palveluista. Jos haluat etsiä tietyn kirjailijan teoksia niin maakuntakirjastojen aineistojen monihaku on ehkä kätevin, se löytyy osoitteesta http://monihaku.kirjastot.fi/maakuntakirjastot . Useimpien kirjastojen kokoelmatietokannat löytyvät kaupunkien ja kuntien kotisivuilta (www.kaupunginnimi.fi - ilman ä:tä ja ö:tä ja niiden tilalle a ja o, esim. www.hyvinkaa.fi). Kaukolainapyynnön voi tehdä mihin tahansa kirjastoon ja saada näin haluamansa teos lainaan, mikäli sitä ei kirjaston kokoelmissa ole.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.