Missä kirjassa olisi makkaran valmistuksesta sekä makkaran valmistus ohjeita. Internet osoitteet käyvät myös hyvin.

Kysytty
8.12.2000

Missä kirjassa olisi makkaran valmistuksesta sekä makkaran valmistus ohjeita.
Internet osoitteet käyvät myös hyvin.

Vastaus

Vastattu
8.12.2000
Päivitetty
8.12.2000

Ainakin seuraavilla www-sivuilla on tietoa makkaranvalmistuksesta:

http://www.sci.fi/~srm/kotimakkara.html

http://www.finfood.fi/finfood/finnfoo1.nsf/769262256941503d422562c3006a…

http://www.cute.fi/~hilpo/General.food/makkara.html

http://www.nicehouse.fi/martat/keskustelu/nayta.php?id=563

http://www.reklaamikari.fi/musta/vanhat.html

http://www.mtv3.fi/varikasarki/makuja/reseptit/broilermakkara/

Makkaranvalmistusta käsitellään erityisesti Schmidt, Karl-Friedrich, Wurst aus eigener Küche, Hamburg, 1985, mutta teos löytyy vain saksankielellä. Muun muassa Uusivirta, Hilkka, Suomalaisen ruokaperinteen keittokirja WSOY 1982, käsittelee muun ruokatietouden lisäksi makkaranvalmistusta.

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.