Minulle on kasaantunut paljon kirjoja jotka minun pitäisi hävittää. Kirjat ovat sisällöltään sellaisia että niitä ei kukaan hyllyynsä halua eli siis kierrätys…

Kysytty
17.1.2012

Hei

Minulle on kasaantunut paljon kirjoja jotka minun pitäisi hävittää. Kirjat ovat sisällöltään sellaisia että niitä ei kukaan hyllyynsä halua eli siis kierrätys ei ole mahdollinen. Mihin kirjat voi viedä, paperinkeräys ei liene oikea paikka ?

Vastaus

Vastattu
18.1.2012
Päivitetty
12.12.2018

Mihin voin viedä vanhat kirjat -kysymykseen on vastattu esim. Suomen keräystuotteen sivulla http://www.suomenkeraystuote.fi/fi/lajittelu/usein-kysytyt-kysymykset. Siellä ja myös Kierrätysinfossa http://www.kierratys.info/laji_paperi.php kerrotaan, että kirjat ilman kansia voi laittaa paperinkeräykseen. Jyväskylän kaupungin jätehuollon sivulla http://www.jyvaskyla.fi/jate/kodinjatteet/paperi sanotaan myös, että pehmeäkantisia kirjoja voi laittaa paperinkeräyksen. Kannet (ja kirjat kansineen, jos niitä ei irroteta) ovat paikkakunnasta riippuen energia- tai sekajätettä.

38 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Käytettyjä kirjoja ostetaan yllättävän paljon. Kannattaa ladata Selaamo-niminen sovellus niin pystyt laittamaan kirjasi erittäin nopeasti myyntiin ja löydettäviksi kiinnostuneille ostajille.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.