Löysin HelMetin kautta kirjan "Kirjastojen vuosisata : yleiset kirjastot Suomessa 1900-luvulla" (Ilkka Mäkinen). Olisko mahdollista saada sitä nidettä…

Kysytty
25.5.2004

Löysin HelMetin kautta kirjan "Kirjastojen vuosisata : yleiset kirjastot Suomessa 1900-luvulla" (Ilkka Mäkinen). Olisko mahdollista saada sitä nidettä kaukolainan kautta ulkomaille - elikkä Saksaan? Luin kirjastotilastosta, että Suomessa on kirjastolaivakin! Mistä saisin tietoa siitä?

Vastaus

Vastattu
25.5.2004
Päivitetty
6.10.2005

Kaukopalvelu on kirjastojen välistä toimintaa, joten sinun tulisi kääntyä Hampurissa oman kirjastosi puoleen ja kaukopalvelupyyntö voidaan välittää sieltä Helsinkiin. Helsingin kaupunginkirjasto kyllä lähettää kysymäsi teoksen kaukolainaksi. Voit ottaa yhteyden kaukopalveluosastoon sähköpostitse, osoite on kaukopalvelu@hel.fi.
Suomessa on tosiaankin kirjastovene Paraisissa. Paraisten kaupungin kotisivulla on siitä jonkin verran tietoa, osoite on http://www.parainen.fi ja kirjastovene-sivu on http://www.parainen.fi/index.phtml?page_id=2035&. Kirjastoveneen työntekijän haastattelu on osoitteessa http://kirjakaapeli.lib.hel.fi/nettihaastattelu/haastattelut/haastattel… .

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.