Etsin teosta: >nimi: Mysterious Apocalypse >kirjoittaja: Arthur W.Wainwright. >aihe: Interpreting the Book of Revelation. >Abingdon Press >Nashville 1993 Tätä…

Kysytty

Etsin teosta:

>nimi: Mysterious Apocalypse
>kirjoittaja: Arthur W.Wainwright.
>aihe: Interpreting the Book of Revelation.
>Abingdon Press
>Nashville 1993

Tätä kirjaa ei löydy Suomen kirjastoista. Sain kaukopalvelusta Pirkko Sarkimaalta tämän tiedon.

Löysin teoksen Amazon.netistä. Siellä oli useita käytettyjä (á n 12$!)kappaleita myytävänä, USA:ssa, siis yksityisten henkilöitten tarjouksia.
En tiedä miten ostaminen tätä kautta tapahtuu, jos ei ole esim pankkiyhteyttä internetissä. Onnistuisikohan kirjan hankkiminen/ostaminen jollakin muulla keinolla? Kirjan voisi tietenkin tilata esim Akateemisen tai jonkin muun kirjakaupan kautta, mutta .. niin, hinta on toinen sitten.

Saattaa olla, että tässä ei ole mitään ongelmaa, ja voisin kysyä asiaa joltakulta tarjoajalta itseltään.. Mutta arveluttaa silti, koska selaimeni ilmoitti kohta kun olin Amazonissa seikkaillut, että 'Alert!joku yrittä tunketua koneellesi'.. vai olikohan se vain 'tehokas mainos' (?)..

Kokematon koneenkäyttäjä on hieman ihmeissään..
Ajattelin vain, että kirjastonhoitajalla olisi kokemusta tällaisessa asiassa..

Kiitos joka tapauksessa.

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

Tutkimme vielä kysymäsi teoksen saatavuuden pohjoismaisista kirjastoista, valitettavasti kirjaa ei löytynyt. Teoksen tilaaminen Pohjoismaiden ulkopuolelta maksaa enemmän, riippuen kustannuksista. Ohjeita http://www.lib.hel.fi/fi-FI/kaukopalvelu/ .

Luottokunnalla on hyvä ohje miten toimia kun tekee ostoksia verkossa. Internetosoite pitää olla muodossa https:// eli http:n jälkeen pitää olla s. Ohjeet osoitteessa http://www.luottokunta.fi/

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.