Kirjassa "Tummat Vedet, lihasvoimin maailman ympäri, Jason Lewis" sanotaan takakannessa, että kirja on ensimmäinen kolmesta osasta. Onkohan muita osia vielä…

Kysytty
1.8.2014

Kirjassa "Tummat Vedet, lihasvoimin maailman ympäri, Jason Lewis" sanotaan takakannessa, että kirja on ensimmäinen kolmesta osasta. Onkohan muita osia vielä ilmestynyt tai suomennettu?

Vastaus

Vastattu
1.8.2014
Päivitetty
7.8.2014

Jason Lewisin trilogian ensimmäiselle osalle "Tummat vedet : {lihasvoimin maailman ympäri}" (Basam Books, 2013) ei toistaiseksi ole ilmestynyt jatko-osaa suomeksi. Kansallisbibliografiassa ei ainakaan vielä ole ennakkotietoa seuraavan suomennetun osan ilmestymisestä, eikä kustantajalta vielä osattu sanoa, tuleeko trilogialle jatkoa.

Trilogian ensimmäinen osa "The Expedition, Dark Waters: True Story of the First Human-Powered Circumnavigation of the Earth" ilmestyi vuonna 2012. Toinen osa "The Expedition, The Seed Buried Deep" on ilmestynyt vuonna 2013. Kolmannesta osasta ei toistaiseksi löydy julkaisutietoja, mutta kustantajan sivuilla mainitaan trilogian kolmas osa "The Expedition, To the Brink" (2014).

https://fennica.linneanet.fi/vwebv/searchBasic
https://www.worldcat.org/
http://www.billyfishbooks.com/Books.html
http://www.basambooks.com/

7 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Hei,

Luin vasta tuon ensimmäisen osan ja nyt kutkuttaa saada toinen käsiini.. onko tätä jo saatavilla? Edes englanniksi? Mieluiten kirjastosta..

Mitä ilmeisimmin näitä kahta muuta osaa ei ole ainakaan vielä käännetty. En onnistu löytämään yleisten kirjastojen tai yliopistokirjastojenkaan kokoelmista niitä englanniksikaan. Verkkokirjakaupoissa niitä kyllä on saatavilla (esim. Adlibris ja Amazon).

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.