tanssimusiikki

7 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–7.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Löytyykö karaokelevyä, jossa olisi Reijo Taipaleen Hääpäivänä? 7 2.4.2020 Reijo Taipaleen esittämän Hääpäivänä-kappaleen on säveltänyt ja sanoittanut Aarre Hautamäki. Kappaletta ei ole valitettavasti julkaistu millään karaokeäänitteellä.
Mikä kappale . sanoja ennen kuin se liian myöhäistä on... 205 25.3.2019 Hei, Voisiko kysymäsi kappale olla Jorma Kyrön  säveltämä ja Risto Nyqvistin sanoittama "Vuosien jälkeen". Yhdessä kohtaa kappaletta lauletaan ..." Siksi tänään sulle laulan, ennen kuin liian myöhäistä on. ". Laulu on valssi ja sitä esittää mm Eija Sinikka. Kappale on esimerkiksi Eija Sinikan CD:llä "Vuosien jälkeen: 40 vuotta musiikkitaipaleella", jota on lainattavissa myös Raahen kirjastossa. Linkit: Voit tutustua lauluun netissä sivuilla lyrics.fi ja youtube.  
Milloinkohan Metsäkukkia-valssi on tehty? Onko kyseinen laulu ollut olemassa jo sodan aikaan? 2124 22.6.2017 Äänitearkistosta (www.aanitearkisto.fi) löytyy merkintä, että valssista Metsäkukkia on tehty äänitys ainakin jo vuonna 1931. Seuraava merkintä on 1937 ja sitten 1940- ja 1950-luvuilla ja siitä eteenpäin useita äänityksiä. Alkuperäisenä nimenä mainitaan Meadow flowers tai Woodland flowers ja säveltäjänä Felix Burns.
Näiden kappaleiden Tanssilajit. Yön kukka. esittäjä: Jamppa Tuominen Pieni lintu. Topi Sorsakoski Kurjet. … 1469 19.9.2015 Tanssilajeja ei yleensä kerrota levykannessa, nuoteissa niitä näkee toisinaan. Oheinen lista perustuu kappaleiden kuunteluun. Kaikkia ei ollut saatavilla juuri mainittuina versioina, joten tuloksissa saattaa olla tulkinnanvaraisuutta. Yön kukka. SLOW FOX Pieni lintu. SLOW FOX Kurjet. TRIOLIFOKSI /SLOVARI Varjojen yö. SLOW FOX Ei koskaan vannoa saa. FOKSI Illan varjoon himmeään. TANGO (Agentsin versio BEAT) Tuota kulta-aikaa. FOKSI Kesäni auringotar. SLOVARI Lapin kultaa. SLOW FOX Lumikukkien maa. BEGUINE Tää päivä hääpäivä. VALSSI Ranskalaiset korot. SLOW FOX / SWING Kellot moskovan. SLOVARI Lähtöhetki. VALSSI Mä putoan. FOKSI
Löytyykö kirjastosta CD:tä, jolla olisi yhtenä kappaleena vähintään 10 minuuttia poloneesi-musiikkia (polonese). Poloneesi on tanssi, jota tanssitaan vanhojen… 1080 9.6.2004 Pääkaupunkiseudun yleisten kirjastojen aineistotietokanta HelMetistä http://www.helmet.fi löytyy useita cd-levyjä, joilla on poloneesi-musiikkia. Voit hakea niitä käyttäen aihehakua ja antamalla hakusanaksi poloneesit. Rajaa/Järjestä hakua-kuvakkeesta voit rajata hakua valitsemalla aineisto-valikosta aineistolajiksi cd-levy. Kunkin levyn tarkemman sisällön saat esille klikkaamalla löytyneen viitteen alleviivattua nimeä. Voit soittaa kirjastoon, jossa sopivalta näyttävä levy on paikalla saadaksesi selville yksittäisen kappaleen keston. Itäkeskuksen kirjastossa oli paikalla Helsingin Poliisisoittokunnan levy Vanhoja tansseja, joka sisälsi myös poloneeseja, mutta ne olivat kestoltaan huomattavasti lyhyempiä kuin 10 min.
Olan aktiivinen karaoke-laulaja ja teen listoja ko levyistä. Haluaisin tietää, kenen esittämiä ovat Kuka kellojaan soittaa ja Romantiikkaa puutarhassa -nimiset… 1489 14.2.2000 Aivan tuolla nimellä ei löydy kappaleita. Katri-Helena on esittänyt Esa Niemisen ja Jori Nummelinin kappaleen Kukat kellojaan soittaa. Walter Raen (oikealta nimeltään Valto Tynnilä) ja Dagmar Parmasin Romantiikkaa ruusutarhassa ovat esittänyt mm. Raimo Piipponen, Jarkko Lehti, Leif Wager, Jose Kuusisto, Erkki Junkkarinen, Reijo Kallio, Erkki Ihalainen ja Erkki Eklund.
Mitä versioita on kappaleesta Avant de mourir (Ennen kuolemaa) ja mistä löytäisin? Olavi Virran Ennen kuolemaa on tuttu. 1352 9.12.1999 Kappale Ennen kuolemaa löytyy esim. Vesa-Matti Loirin cd-levyltä, jonka nimi on Vesa-Matti Loiri. Ennen kuolemaa sisältyy myös Arja Saijonmaan cd-levyyn La Cumparsita. Myös Topi Sorsakoski esittää ko kappaleen levyllä Hurmio. Mustangsien levyllä Going doing on Avant de mourir. Avant de mourir on myös Tea-Time Ensemblen levyllä Original tea-time music sekä Kaarlo Pennasen Pisaroita 60-vuotistaipaleelta-levyllä. Saatavuustiedot pääkaupunkiseudulla saatte netistä Plussa-tietokannasta http://www.libplussa.fi